Српски национални форум: Најнеобичнији геноцид у историји

Ово је први и вероватно једини геноцид у историји у коме се геноцидирана страна умножила, а страна која је вршила геноцид нестала, пише у саопштењу Српског националног форума (СНФ) из Грачанице

Скупштина тзв. Косова (Извор: N1)

O tempora, o mores! Ова славна Цицеронова реченица се адекватно може применити на последње одлуке косовске скупштине, која је усвојила „Резолуцију о геноциду, злочину против човечности и ратних злочина Србије на Косову”. Ни мање ни више. Да није страшно, било би смешно, овако је морбидно.

Штавише, одлуци је претходила дискусија Фљоре Бровине, која је посланицима показала слику из неког ирачког порнографског часописа, тврдећи да се ради о силовању Албанки од стране Срба. Смешно? Страшно? Морбидно? Одлучите сами.

Ово је први и вероватно једини геноцид у историји у коме се геноцидирана страна умножила, а страна која је вршила геноцид нестала. Тога до сада није било.

Да за тренутак заборавимо нестанак Срба са ових простора у 20. веку, а нарочито у периоду 1941-1981. Да само напоменемо да је 1999. и 2004, са КиМ протерано, побијено, киднаповано, 2/3 српског становништва. Целокупно градско становништво је нестало. Како се то зове? Акција срачуната на истребљење припадника групе, илити ГЕНОЦИД. Да ли су Срби 1999. нестали јер су то желели? НЕ! Намерно су подвргнути животним условима који су проузроковали њихово уништење, што је друга дефиниција – чега? ГЕНОЦИДА!

Ко је изводио акције срачунате на истребљење и стварање немогућих животних услова? Па сетимо се Клечке, Старог Грацког, Ливадица, 17. марта….. То сигурно нису били Срби, а неко јесте. Колона од 250.000 избеглица се не формира из забаве.

Српски национални форум позива државне органе да одлучно реагују у органима међународне политике. СНФ позива српске институције: СПЦ, САНУ, универзитете, да активно известе светску јавност о истини о суровом прогону српског народа са КиМ, који траје и дан данас.

СНФ мора у очају да се позове на славну Цицеронову реченицу: „О чудних ли времена“!

У Грачаници, 18.05.2019.
Информативна служба СНФCategories: Вести над вестима

Tags: , , ,

Оставите коментар