Марија Јањушевић: За 13. април постоји план, нећемо одустати док Вучић не оде!  

Посланик и члан Председништва Двери  је рекла да је за 13. април најављено велико окупљање у Београду, опозиција има план и да се неће завршити само шетњом

Марија Јањушевић у емисији „Скенирање” (Извор: Хелмкаст)

Посланик у Скупштини Србије и члан Председништва Двери Марија Јањушевић, гостујући у емисији „Скенирање” продукције Хелмкаст, рекла је да није масон и навела да јој се то „потура“ због тога што Двери, а посебно она активно указују на чињеницу да је по среди „велеиздаја“ Александра Вучића и предаја Kосова и Метохије. Она је навела да  је преписка која је стигла у јавност „приватна” и да се нико не пита како је неко злоупотребио њену приватну преписку.

„Потпуно је бесмислена прича да сам ја на листу Двери доспела тако што су , наводно масони то платили. Нико и ништа није платио”, рекла је Јањушевић.

На констатацију да су о томе говориле и њене страначке колеге од којих је један, Срђан Ного, понео дисциплинску пријаву, Јањушевић је казала да то није удар само на њу него на Двери и да треба видети шта је позадина мотива тих људи који се уместо озбиљном политиком и причом о Kосову баве „небитним стварима”. Она је навела да су се тиме да ли је она била у масонима или не бавили само режимски медији и навела да је објава приватних преписки кривично дело.

Водитељ Оливера Миливојчевић и Марија Јањушевић (Фото: Јутјуб)

Она је рекла да је за 13. април најављено велико окупљање у Београду, опозиција има план и да се неће завршити само шетњом, да су грађани спремни да истрају у захтевима за смену Вучића. Јањушевић је истакла да је занимљиво да је многима промакла изјава председника Србије да ће „омладину која одлази заменити мигрантима” и запитала да ли је то Србија какву желимо.

„Kо је Вучићев слуга у опозицији сам ће се показати. Има оних који му свесно или несвесно помажу нападима на Двери. Сигурна сам да ће се показати с временом ко је из опозиције Вучићев пион” , рекла је Јањушевић.



Categories: Преносимо

Tags: , , , ,

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading