Драгана Трифковић и Народни покрет приступили Српском покрету Двери

Драгана Трифковић именована на позицију саветника председника Посланичке групе Двери за питања безбедности и спољних послова

Бошко Обрадовић и Драгана Трифковић (Фото: Информативна служба Двери)

На КЗН која је одржана у просторијама Двери у Београду озваничено је приступање Народног покрета који предводи Драгана Трифковић Српском покрету Двери.

Том приликом Бошко Обрадовић јој је пожелео добродошлицу и свечано јој уручио одлуку о именовању на позицију саветника председника Посланичке групе Двери за питања безбедности и спољних послова.

Он је истакао да му је драго да овако квалитетни људи препознају Двери као опцију у којој могу да наставе свој рад. „Ово је само почетак рада на јачању нашег Покрета“ – истакао је Обрадовић.

Приступање чланова Народног покрета Дверима (Фото: Информативна служба Двери)

Драгана Трифковић је истакла да већ дуго сарађује са Дверима по разним питањима и да је ово само продубљивање те сарадње. Она је рекла да у програму Двери види ствари за које се и Народни покрет залаже као што је породична политика и борба за очување Косова и Метохије у саставу Србије.

Она је представила осниваче Народног покрета који су заједно са њом приступили Дверима: Цисану Мурусидзе, која је радила дуго година у Народном позоришту и режирала чувену представу Солунци говоре, Светлану Максовић, правницу која је дуго година радила у Француској, Николу Милованчева, који се дуго година бави међунационалним односима и Милана Шећеровића, сценаристу и писца.

Информативна служба Двери

Опрема: Стање ствари

(Сајт Двери, 19. 10. 2018)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

3 replies

  1. О гђи Трифковић знам само с њене странице на Фејсбуку где је дуже време објављивала мноштво слика мање-више тинејџерске врсте (она у безброј сличних поза) с бројних путовања по Европи и Русији.
    То ми не улива много поверења.

  2. veliki udarac za pravu opoziciju, verovatno su pare u igri, ali ne treba da zaboravi
    kako se samodrzac Obradovic obracunava sa „svojima“… bice otpisana kada dodje njeno vreme,
    neka se raspita kod Glisica

Оставите коментар