Врањске: СНС Врања незадовољан својим „ботовима“

Председник одбора и народни посланик Славиша Булатовић:  нико од оних који нису у СНС не може да храном снабдева основне школе на територији Врања, јер сви који продају храну за школе морају бити из СНС

Градски одбор Српске напредне странке у Врању (Извор: Врањске)

Градски одбор Српске напредне странке у Врању, на ванредној седници одржаној у среду 29. августа у вечерњим сатима, критиковао је рад и учинак интернет тима, тачније, ботова, захтевајући да на табели успешности у Србији на којој су прениско пласирани, скоче до десетог места, сазнају ИнфоВрањске из извора у Градском одбору СНС у Врању.

„Врх ГрО СНС, пре свих, Славиша Булатовић, председник и народни посланик, критиковали су рад и учинак интернет тима, то јест ботова, поручујући да нису задовољни њиховим коментарима на сајтовима и друштвеним мрежама и зато што спадају у слабије интернет екипе у странци на нивоу Србије, дакле, слабо могу као такви да неутралишу писање непожељних и непријатељских медија, па морају за толико да поправе свој рад и стигну до десетог места на табели успешности СНС ботова“, наводи саговорник ИнфоВрањских из ГрО СНС.

По наводима извора ИнфоВрањских, „најконкретнији у решавању проблема слабог рада интернет тима био је Душан Аритоновић, начелник Градске управе“.

„Аритоновић је известио ГрО СНС да је из Градске управе ангажовао пет лица да помогну интернет тиму на плану писања коментара, што је наишло на једнодушну подршку присутних чланова ГрО СНС“, саопштава саговорник ИнфоВрањских из табора врањских напредњака.

Интернет тим ГрО СНС је био главна и једина тема седнице овог одбора, али је председник Славиша Булатовић искористио прилику да припрети „да нико од оних који нису у СНС не може да храном снабдева основне школе на територији Града Врања, јер сви који продају храну за школе морају бити из СНС“.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Врањске, 30. 8. 2018)Categories: Преносимо

Tags: , , , , ,

Оставите коментар