Никола Маловић: Хеј, Лолита

Опажам како је врашки близу закон о легализацији педофилије. Као куга се проширила ЛГБТ идеологија којој је себи придодала слово П, у значењу – педофилија: ЛГБТ+П

Лолита, билборд (Фото: Н. М.)

Модерна умјетност апсолутно регресира: путени Микеланђело сликао је и из мермера длијетом ослобађао људе живе. Када се у Хали 1 током Београдског сајма књига појавила јефтина копија мештровог Давида, није било средњошколске првакиње која је заобишла да се за потребе ФБ профила слика с Микеланђеловим пенисом.

Било је нечег тријумфалног у позирању с ренесансним манекеном, и веома сексуалног, што је и нормално када младо женско биће сазна за Набокова и његов допринос свјетској књижевности. Без све шале: од 10 купаца Лолите, четири су лолите, двије су зреле жене, један је младић и три су мушкарца старија од 50.

Преселимо се у овом огледу на југ: Приморје је географија на којој је стађунска голотиња легална, не само на плажи, не само по граду, него чак и по радњама, што је на граници моралног инцидента. Да би нам слика постала јаснија ваља замислити вајану дјевојчицу која са свега неколико грама текстила преко интиме и груди – ходи Кнез Михаиловом и улази у књижару да би потражила шјора Набокова.

У односу на савршенство тјелесности која хода, чита и говори, мисли и пјева, плива и лети, води љубав и може да роди након sweet sumeer sweat-а, Микеланђело је – иако најбољи – ипак тек биједни подражавалац Створитеља. Микеланђелов је Давид савршени облик мермера, демон с китом, али за разлику од female духова урамљених савршеним пропорцијама, неспособан да сам емитује љубав.

Море је магнет за љепоту. У моћи је моћног флуида да уз бијеле скупоцјености на плавој позадини сакупи све што су из бираних гена родиле мајке. Бог је био и остао најбољи вајар. То сви који љубе лолите знају.

Сваког дана у хиљаде обалних бутига свраћају сексуализоване малољетнице. Понекад дођу саме, чешће по двије-три, а увече их буде и с намученим родитељима, који, умјесто да забране шорчиће и пупкове и мајичице, и фризурице и парфем и кармин… – више не знају да разумију кћери људске, или више не могу да искажу примјерени облик забране. Оне пак, лолите, знају да растумаче стих Влада Георгијева, у коме се апелује да лирског субјекта „загрле топлим уснама“. Те мале већ знају да грле.

Удружени западноевропски педофили упиру не би ли спустили границу легалног секса са дјевојчицама млађим од 14 година, такозваним млађим малољетницама. То би значило и легалну дјечју проституцију, и отварање преосталих поклопаца пакла на Земљи.

Удружени ружичасти медији уротили су се да клинкама објасне како се може профитирати у љубави са старијим мушкарцем. Жена је увек сиромах, каже Дучић: зато се стално везује за људе богате новцем.

По ожењеног мушкарца и оца два романа, занемарим ли иритирајуће уске кукове којих је пред очима на сваком обалном кораку хиперинфлаторно много током јула и августа, опажам како је врашки близу закон о легализацији педофилије. Као куга се проширила ЛГБТ идеологија којој је себи придодала слово П, у значењу – педофилија: ЛГБТ+П.

Немогуће је љети не опазити море лолита, тих живих и почесто крштених скулптура што их је родила мајка а вајао Бог – еротизованих by Matrix. Свјесне љепоте колико и магнета међу ногама, већ знају да пребаце косу преко голог рамена уз поглед са стране који погађа мушку мету у кортекс.

Немој, па се не бој – гласи здрава формула на српском.

Ко воли лолите боље да уђе у књижарску бутигу и купи Набокова. Или нека укуца Бајага Лолита, и стави слушалице…

„Хеј, Лолита / да л је то љубав или страст?
Хеј, Лолита / над мојим срцем имаш власт…“

(ИН4С, 11. 8. 2018)Категорије:Преносимо

Ознаке:,

Пошаљите коментар

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s