Слободан Рељић: Ко изда Косово, мора да рачуна на Крваву литију!

Рељић је подсетио на „Крваву литију“ и сукобе који су се десили у Краљевини Југославији 1937. године када је тадашња власт мимо воље народа и СПЦ желела Конкорадат са Ватиканом

Слободан Рељић (Извор: Јутјуб)

О суноврату новинарства у Србији али и целом свету, о лажима које прате најављивани „расплет“ косметске кризе, о условима у данашњој Србији који подсећају на турско доба, о томе зашто је Хенри Кисинџер упозоравао да се Срби не смеју потцењивати, а зашто власт Александра Вучића Србе плаши некаквом најездом Албанаца, у новој „РасПравди“ говорио је Слободан Рељић, социолог медија и некадашњи главни уредник НИН-а.

– Није нама Запад проблем већ владајући слој који да би опстао испуњава жеље Западу без да им они и траже – сматра Рељић додајући да нас тај слој уништава у сваком погледу.

Он је рекао да је у Србији на снази колонијална демократија у којој народ увек изабере оне које Запад жели на челу Србије.

Миодраг Зарковић и Слободан Рељић (Извор: Јутјуб)

Рељић је изјавио да је за Србију врло опасно што Александар Вучић не признаје став 80 посто грађана који се противе правно обавезујућем споразуму са тзв. Косовом, па чак и став СПЦ. Он је у емисији подсетио на „Крваву литију“ и сукобе који су се десили у Краљевини Југославији 1937. године када је тадашња власт мимо воље народа и СПЦ желела Конкорадат са Ватиканом, појаснивши да је власт и тада игнорисала вољу народа.

Рељић у емисији жестоко критикује власт оптужујући је за уништавање Србије:

Аутор и водитељ емисије је Миодраг Зарковић.

 Categories: Преносимо

Tags: , , ,

2 replies

 1. Патријарх Варнава
  “Не постоји никаква средина.
  Или ћемо бити Срби свесни своје прошлости и аманета наших отаца и прадедова или отпадници нације, интернационалисти, тј. припадници некакве магле, грађани белосветски, рушиоци живота и свега, без националног поноса, без вере без морала.“
  Свети мученик и исповедник, патријарх србски Варнава Росић
  ++++++++++++++++++++++
  Патријарха Варнаву отроваше издајници, багра , олоши.
  Ко ће сада да плати главом издају данашњих олоша?

 2. @Кобајаши: Погледајте патријарха Варнаву и његову биографију, а погледајте и овог садашњег јадног и ништавног Иринеја и његову биографију (а сигурно се и у поверљивим досијеима „тамо где Треба“ налази свашта…). И сад – размислите зар од Иринеја очекивати некакву литију??? Ма, није тај луд да прође као Варнава. „Зна“ он и јасно казује кога је Господ послао на благодат народу, јесте ли заборавили?

Оставите коментар