У (МЕГА) ТРЕНДУ: Буди први дипломирани ВУЧИЋ!

Сви који ово упишу, уплате школарину и успеју да се докопају вредне дипломе – имаће сва знања, вештине и успех као прави и недипломирани Вучић

Илустрација: С*ање ствари

Београд, 6. 7. 2018. (С*ање ствари) –  После огромног интересовања за занимање „дипломирани ди-џеј“, еминентни Мегатренд универзитет увео је још један образовни профил – „дипломирани вучић“! Сви који ово упишу, уплате школарину („цијена права ситница“) и успеју да се докопају вредне дипломе – имаће сва знања, вештине и успех као прави и недипломирани (Александар) Вучић!

Од сега-мега извора сазнајемо да су план и наставни програм брижљиво одабрани да би се полазници обучили у сваком од сегмената свестране личности недипломираног А. Вучића, те да ће – због сложености материје – сваки прослављени професор моћи да предаје само по један предмет. Будући дипломирани вучићи ће морати да савладају обиман програм кроз предмете: „Буди вредан као Вучић“, „Устај рано као Вучић“, „Не иди никад у тоалет, чак ни кад би и прави Вучић отишао“, „Говори тихо као Вучић“, „Додируј наочаре као Вучић“, „Покисни као Вучић“, „Читај коментаре на Твитеру као Вучић“, „Воли своје политичке противнике као Вучић“ итд.

Мића Мегатренд у ексклузивној исповести каже да ће од успеха овог смера зависити и будућност његовог универзитета, као и будућност школства у Србији. „Јер“, открива Мића, „ако прођемо добро са дипломираним вучићима, онда нам нема друге него да отворимо и друге смерове типа ДИПЛОМИРАНИ ДАЧИЋ, ДИПЛОМИРАНИ ВУЛИН, ДИПЛОМИРАНА ЗОРАНАХ и прочаја“!

(С*ање ствари)Категорије:Вести као да су праве

Ознаке:, , , , ,

1 reply

  1. Tekst je odličan.

    Свиђа ми се

Пошаљите коментар

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s