Милош Јовановић: Вучићева отворена најава чина издаје

Став председника Србије је колико изричит, толико скандалозан: Косову ће дати столицу у УН када види „шта је то што ће Србија и Срби да добију и колико је то територијално и у погледу свега другог“

Милош Јовановић (Фото: Игор Павићевић)

Свако ко је сумњао у тврдње да се приближава дан признавања независности Косова издајничким чином потписивања правно обавезујућег међународног споразума и давањем сагласности за чланство Косова у УН, мора да буде разочаран интервјуом Председника Републике Александра Вучића дневном листу „Курир“. У њему има цене говедине, егоцентричног самозадовољства дипломатским пријемима и ширењем бајке о томе да као Тито воли да „шмугне обезбеђењу“, о повећању плата и пензија, опасности од рата, има и дрске неистине да Војислав Коштуница није штитио независну политику Србије…Само нема три најважније речи: територијални интегритет Србије.

Став председника Србије је колико изричит, толико скандалозан: Косову ће дати столицу у УН када види „шта је то што ће Србија и Срби да добију и колико је то територијално и у погледу свега другог“. Јасно и гласно, без обзира на све погубне последице по стабилност Србије и читавог региона.

У интервјуу је Александар Вучић, тврдећи да нико боље од њега не познаје српски народ, изрекао и једну истину: да ће то бити његов политички крај.

(Информативна служба ДСС-а, 7. 5. 2018)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Moze da ceka koliko hoce, nece tu biti nicega vise od eventualne ZSO, sa ovlastenjima kulturno-umetnickog drustva.Sto ce onda biti prikazano kao najoptimalnije resenje za nas, zbog buducnosti nase dece, itd, a sve iz poznatog arsenala za maloumne. I nije nuzno da ce mu to biti politicki kraj.

    Ali jednom u buducnosti, svakako da ce biti „drugacije sagledan“. Doduse, ne onako kako se on nada. Nema sumnje da ce dobiti prvo mestu na listi vele-izajnika. Srbi ga sada tako ne percipiraju. Ail hoce, kad jednom (isuvise kasno) ista ta „nasa deca“ shvate koga su im roditelji podrzavali sve ove godine.

Оставите коментар