НЕБОЈША ИЗ БЕОГРАДА постао Љубиша Прелетачевић БЕЛИ!!!

Познати извршилац „Небојша из Београда“ пристао је да промени име у Љубиша Прелетачевић Бели и тако омогући да демократија процвета а Бели окуша срећу на београдским изборима

Нови Љубиша Прелетачевић Бели (Извор: С*ање ствари)

Београд, 22. 2. 2018. (С*ање ствари) – После много перипетија, Градска изборна комисија прогласила је изборну листу Ljubiša Preletačević Beli – Zato što volimo BELOVGRAD. Подсетимо, Управни суд је био поништио листу Белог – под сумњивим образложењем да у личној карти Белог пише – Лука Максимовић а не Љубиша Прелетачевић!

Стари Љубиша Прелетачевић Бели (Фото: Јутјуб)

Све је, хвала Богу и СНС-у, решено како и доликује – познати извршилац „Небојша из Београда“ пристао је да промени име у Љубиша Прелетачевић Бели и тако омогући да демократија процвета а Бели окуша срећу на београдским изборима!

Вероватно је свима познато да је Небојша С. из Београда и раније извршавао постављене му задатке, и могло би се рећи да се у тим задацима и нарочито истицао – сетимо се само како је успешно наступио као случајни гледалац у оном Утиску недеље од пре неку годину!

Небојша С. из Београда, иначе у владајућим круговима познат као неко „ко потура и докторат где многи не би ни ногу“, обећао је да ће остати Љубиша Прелетачевић Бели најмање до следећих локалних избора, а можда и дуже!

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

Оставите коментар