БОШКО ПРОСВЕТЉЕНО: Од када сам пробао енглески, више не пијем шумадијски чај!

„Откада сам у Кнез Михаиловој пио енглески, потпуно сам се одвикао од шумадијског чаја“ рекао је Бошко Обрадовић, дајући и друге душекорисне савете за лепоту & здравље

Покрет “Београдска чајанка”

Београд, 17. 2. 2018. (С*ање ствари) – Лидер Србског покрета „Двери“, Бошко Обрадовић, говорио је у часопису „Bilje & Zdravlje“ о увек актуелној теми дијете, и дао веома поучне и душекорисне савете читаоцима.

„Откада сам у Кнез Михаиловој пио енглески чај, којим моје коалиционе партнере снабдева Источноиндијска компанија, потпуно сам се одвикао од шумадијског чаја. Саветујем вам да ово буде и први корак ваше дијете. Ако и поред чаја осетите потребу за алкохолом, попијте Chivas Regal искључиво са две коцке леда. Од њега, истина, може да утрне језик, али ништа зато – благо исперите усну дупљу шведским тоником. Главни проблем са енглеским чајем јесте тај што се он обавезно сервира уз данско чајно пециво, а то је кључни састојак дијете“, нагласио је Бошко Обрадовић.

Бошко (лево): Одличан је, добар је енглески чај, само не греје као шумадијски!

Он је даље рекао да је Часни пост идеална прилика да се златиборски комплет замени укусним McFich-om, уместо гибанице са уврелим сиром узети пицу са моцаралом, а смочени качамак заборавити у корист шпагета са балзамиком. „Држите ову дијету седамдесет седам дана и изгубићете читавих пет одсто телесне тежине“, саветује Обрадовић и обећава: „Када ми дођемо на власт у Граду енглески чај биће доступан свима, а у скупштинском ресторану ће висококалорична динстана говедина бити замењена Цезар империјалном салатом.“

У ексклузивној изјави за „С*ање ствари“ лидер Србског покрета Двери демантовао је податак да је Карађорђе Први српски устанак залио шумадијском врућом. „Карађорђе је, то знају сви историчари па и Ч. А., пио искључиво ‘ладну љуту… А чај су, и то енглески, пили само учесници Бостонске чајанке, и зато су и успели да они оду а ови се не врате!“, поентирао је Бошко Обрадовић.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , ,

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading