ШЕШЕЉ ПРИПРЕТИО: Ако ме не приме у САНУ, одох из Скупштине!

„Написао сам више хиљада књига из неколико стотина научних области, чиме сам помогао образовање нашег председника Републике, који је мој први читалац“, нагласио је у Отвореном писму врхушки САНУ др Шешељ

Шешељ у свом кабинету. У позадини се види инфимитезимални део Шешељевог научног опуса (Фото: Недељник)

Народни посланик војвода др Војислав Шешељ, како сазнаје Alo!, можда више неће доприносити гледаности заседања Народне скупштине.

Наиме, у Отвореном писму председнику САНУ Владимиру С. Костићу и министру просвете, науке и технолоког развоја Младену Шарчевићу, др Шешељ је запретио да ће напустити Народну скупштину, ако га у овогодишњем изборном циклусу не приме у Академију наука.

„Написао сам више хиљада књига из неколико стотина научних области, чиме сам помогао образовање нашег председника Републике, који је мој први читалац“, нагласио је у Отвореном писму др Шешељ. „Осим тога нико није допринео толико ширењу евроатлантских вредности у нас као Велика Србија d.o.o. Зар то није довољно да међу првима будем примљен у САНУ? Не занима ме да ли ћу да будем изабран у редовног (што заслужујем) или дописног члана Академије (што не заслужујем), битно ми је само да се академски додатак уплаћује на време, како би неометано наставио свој научноистраживачки рад.“

Као једини човек на планети, који има потврду САНУ да је Србин, војвода др Војислав Шешељ, упозорио је председника академије и министра просвете, да ће ако не буде изабран, морати да се повуче из Народне скупштине и да се трајно насели у другим ријалити програмима.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , ,

Оставите коментар