Доситеј Хиландарац: Мирољуб Петровић – шта о њему мисле Хиландарци?

„Феномен“ тзв. „корисног идиота“ није остао нити ван видокруга и елите монаштва СПЦ

Мирољуб Петровић

 1. Он није православни хришћанин.
 2. Био је суботар (адвентиста) и то никада није успео да превазиђе.
 3. Сада има своју секту, и волонтере (наивне следбенике) који раде у његовим пластеницима док он шири причу о здравој храни и дописује се на интернету.
 4. Једини од секташа који користи националну причу да би себи придобио нове следбенике.
 5. Злоупотребљава име ЦАРА ДУШАНА и исмева га са становишта православних Хришћана. Своје суботарско-јудаистичко схватање покушава да припише Цару Душану, а Цар Душан је био православни хришћанин, додуше и строг, али да Мирољуб Петровић којим случајем живи у епохи Цара Душана, он би сасвим сигурно остао без свог језика и био би унакаженог носа (урезаног или одсеченог, што би рекли обележен).
 6. Нажалост, изрекламирао се преко наивних свештеника, који нису прозрели његову лукавост, и дали су му простор да са својим причама о креационизму и тајним друштвима и ко влада Србијом превари многе православне хришћане
 7. Нема православно учење о Богу као Светој Тројици, Исусу Христу као Сину Божијем спаситељу људи и Богородици.
 8. За православне хришћане то је ВУК У ОВЧИЈОЈ КОЖИ и треба се чувати његовог учења. Могло би се много причати о њему, али ко има уши да чује и ум да разуме схватиће горе речено.
 9. БАЛКАН ИНФО у својој тежњи за популарношћу је срозао себе дајући у својим емисијама простор секташу Мирољубу Петровићу.
 10. Свима православнима упозорење да се чувају учења Мирољуба Петровића, и да буду верни својој Православној Цркви.

Доситеј Хиландарац

(Поуке.орг)

ПОГЛЕДАЈТЕ ЈОШCategories: Преносимо

Tags: , ,

2 replies

 1. Мислим, тачније сигуран сам да су, од овог несрећног Петровића, по србски народ неизмерно опаснији екуменисти унутар СПЦ, као и они на власти који подстичу содомски грех, подривају породицу и породичне вредности, раде на предаји КиМ шиптарима. Но о њима и њиховим антиправославним (не)делима од Доситеја Хиландарац ни речи не чусмо.

 2. Ово ме подсећа на фарисеје који су оптуживали Исуса и замерали све што су могли да замере јер им је Исус својим ученјем кварио бизнис који су правили од религије.

Оставите коментар