Доситеј Хиландарац: Мирољуб Петровић – шта о њему мисле Хиландарци?

„Феномен“ тзв. „корисног идиота“ није остао нити ван видокруга и елите монаштва СПЦ

Мирољуб Петровић

  1. Он није православни хришћанин.
  2. Био је суботар (адвентиста) и то никада није успео да превазиђе.
  3. Сада има своју секту, и волонтере (наивне следбенике) који раде у његовим пластеницима док он шири причу о здравој храни и дописује се на интернету.
  4. Једини од секташа који користи националну причу да би себи придобио нове следбенике.
  5. Злоупотребљава име ЦАРА ДУШАНА и исмева га са становишта православних Хришћана. Своје суботарско-јудаистичко схватање покушава да припише Цару Душану, а Цар Душан је био православни хришћанин, додуше и строг, али да Мирољуб Петровић којим случајем живи у епохи Цара Душана, он би сасвим сигурно остао без свог језика и био би унакаженог носа (урезаног или одсеченог, што би рекли обележен).
  6. Нажалост, изрекламирао се преко наивних свештеника, који нису прозрели његову лукавост, и дали су му простор да са својим причама о креационизму и тајним друштвима и ко влада Србијом превари многе православне хришћане
  7. Нема православно учење о Богу као Светој Тројици, Исусу Христу као Сину Божијем спаситељу људи и Богородици.
  8. За православне хришћане то је ВУК У ОВЧИЈОЈ КОЖИ и треба се чувати његовог учења. Могло би се много причати о њему, али ко има уши да чује и ум да разуме схватиће горе речено.
  9. БАЛКАН ИНФО у својој тежњи за популарношћу је срозао себе дајући у својим емисијама простор секташу Мирољубу Петровићу.
  10. Свима православнима упозорење да се чувају учења Мирољуба Петровића, и да буду верни својој Православној Цркви.

Доситеј Хиландарац

(Поуке.орг)

ПОГЛЕДАЈТЕ ЈОШ



Categories: Преносимо

Tags: , ,

2 replies

  1. Мислим, тачније сигуран сам да су, од овог несрећног Петровића, по србски народ неизмерно опаснији екуменисти унутар СПЦ, као и они на власти који подстичу содомски грех, подривају породицу и породичне вредности, раде на предаји КиМ шиптарима. Но о њима и њиховим антиправославним (не)делима од Доситеја Хиландарац ни речи не чусмо.

  2. Ово ме подсећа на фарисеје који су оптуживали Исуса и замерали све што су могли да замере јер им је Исус својим ученјем кварио бизнис који су правили од религије.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading