СНС ПОНОСНО ПРЕДСТАВИО Апел за предају Косова

Апел за предају Косова моћи ће да потпишу сви заинтересовани од Малог Божића (српске Нове године), а сајт за потписивање је kosovojealbanija.com, ексклузивно преноси С*ање ствари

Београд, 9. 1. 2018. (С*ање ствари) – Председник СНС-а Александар Вучић поносно је представио Апел за предају Косова, документ који позива да се прихвати „историјска реалност“ да је Косово независно и албанско. „Ако Приштина прихвати да формира Заједницу српских општина, онда ћемо гласати да Косово добије столицу у УН, чиме ћемо на најбољи начин осигурати безбедност живота и имовине, како наших људи тако и Српске православне цркве“.

На списку се налази 666 угледних личности, а први потписник је председник странке и целе Србије Александар Вучић. У првих десет потписника су високо рангирани функционери и потпредседници СНС-а, министри у Влади Републике Србије, као и професор уставног права Владан Кутлешић. Следи председник САНУ Владимир Костић, академици Душан Ковачевић и Љубомир Симовић, историчар Чедомир Антић и око 300 – што правих што лажних – доктора наука.

Апел су потписали и угледни појединци, попут вишеструког учесника ријалити програма Маријана Ристичевића и манекена СНС-а Зорана Бабића. Занимљиво је да се на 178 месту налази и патријарх Иринеј, а његово релативно ниско место на листи тумачи се податком да му је касно уручена понуда коју није могао да одбије у вези са „преумљењем“ по питању Косова и Метохије, ексклузивно сазнаје С*ање ствари.

Због личне безбедности и сигурности, многи храбри потписници су то учинили надимцима – на списку се тако налазе и извесни Ђука Бизон, Цвија Би(ј)а, Драгомир Дража, Вучела, Маја Зечица и Марија Максима.

Апел за предају Косова моћи ће да потпишу сви заинтересовани од Малог Божића (српске Нове године), а сајт за потписивање је kosovojealbanija.com.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , , , , ,

2 replies

  1. KOSMET JE SRBIJA KRIM JE RUSSIJA!!

  2. где може да се види комплетан списак издајника ?? а сајт „kosovojealbanija.com“ не постоји . . . . за сада !!

Оставите коментар