Младен Обрадовић: Зашто се Образ није поклонио Вучићу

Докле год има православних Срба битка није изгубљена. Многи данас само кукају из топлих домова, а заборављају на своје претке и њихову спремност на жртву. Само у Првом светском рату страдало је милион и двеста хиљада Срба да бисмо живели у слободи. Наши преци ни пред ким нису погињали главу и са вером у Бога су на крају победили, подсећа председник Образа Младен Обрадовић 

Председник Образа Младен Обрадовић изјавио је у интервјуу за продукцију „Хелм каст” Зашто се ОБРАЗ није поклонио Вучићу да Запад Србе сматра вирусом који треба збрисати, али да се српске власти варају ако мисле да ће предајом Косова и Метохије НАТО и ЕУ прекинути растурање Србије.

По мишљењу Обрадовића, када не би било алтернативних медија, искрени родољуби не би имали простора за обраћање јавности, јер су на тзв. „великим” медијима оклеветани и проглашени за „фашисте”. Он тврди да су све власти након 5. октобра 2000. године у служби поробљавања Србије.

— Колико год да је Слободан Милошевић чинио грешке док је био на власти, тада је Србија ипак била слободнија и независнија од спољашњег утицаја. У то време Србија није имала поворке содомског греха на улицама, није била у толико великом дужничком ропству, имали смо своја предузећа и производе, што је данас све изгубљено — објашњава он.

Младен Обрадовић тврди да ће Запад, након што ова власт изда Косово, кренути са одвајањем Војводине и Рашке, а да ће се наставити урушавање Републике Српске.

Он је критиковао актуелну власт Александра Вучића нарочито по питању Косова и Метохије и навео изјаве западних политичара који хвале Вучића због тога што „признаје да је Косово изгубљено”. Представници режима такве поруке шаљу и у Србији и оне су део кампање за убеђивање народа да од Косова треба дићи руке.

Обрадовић је рекао да актуелна власт оберучке прихвата план Запада о насељавању миграната у Србију, што представља велику опасност по српски народ. Тиме доспевамо у опасност да се од Србије, која је православна и немањићка, вештачки створи исламска држава.

Лидер Образа сматра да је комунизам осакатио Србију и одвојио је од вере, а да искрени пут и спасење Србије лежи у повратку православљу.

— Докле год има православних Срба битка није изгубљена. Многи данас само кукају из топлих домова, а заборављају на своје претке и њихову спремност на жртву. Само у Првом светском рату страдало је милион и двеста хиљада Срба да бисмо живели у слободи. Наши преци ни пред ким нису погињали главу и са вером у Бога су на крају победили — подсећа Обрадовић.

Говорећи о Европској унији он каже да је она изгубила свој идентитет и да се зато распада. Он посебно наглашава да је пројекат исламизације Европе веома опасан, јер оног тренутка кад у некој европској држави буде „педесет одсто плус један” муслимана, она ће постати исламска држава.

Погледајте целу емисију:

Опрема: Стање ствари

(Образ, 3. 1. 2018)Categories: Преносимо

Tags: , , , , , ,

Оставите коментар