Захар Прилепин о пресуди Младићу: Оно што се догодило у Хагу није суђење, већ масакр 

– Караџић, Младић, и у Хагу убијени Милошевић – просто су заробљеници – каже ексклузивно за „Искру“ велики руски писац Захар Прилепин, коментаришући јучерашњу пресуду Хашког трибунала генералу Ратку Младићу.

Захар Прилепин (Фото: Sputnik/ Владимир Астапкович)

– Оно што се јуче догодило у Хагу није суђење, већ масакр непријатеља. Иживљавање над непокорним Србима. Српске енклаве у Хрватској и Босни желеле су да се споје са Србијом како би народ тамо избегао масакре и геноцид, баш као што су нама у Русији желели да се придруже, због заштите од неонациста подржаних од западних земаља, Крим и Донбас.

Разлика између Србије и Русије само је у томе што је Русија велика, што је моћна. Русија је дужна да помогне Младићу. Срби не смеју да забораве шта је њима урадио Запад и не смеју да се продају Западу. Запад нас купује само због тога да би нас полако убијали – каже Прилепин.

– Молим вас такође и да пренесете наше братске поздраве Емиру Кустурици, од свих нас из Доњецка. Ако једном реши да нам дође у госте, у Доњецк, овде ће то бити народни празник – поручује  велики писац који је Доњецку, командант једног добровољачког батаљона.

Горан Лазовић

(Искра, 23. 11. 2017)Categories: Преносимо

Tags: , , ,

1 reply

 1. Зло слави по-БЕДУ, а Генерал Ратко Младић слави тријумф
  Православног Духа над духом таме и зла!
  Зло и Тама су тога свесни, јер су на духовном плану потиснути
  далеко испред предњег краја одбране Православног фронта,
  на челу са командантом тог фронта – Генералом Ратком Младићем,
  уз подршку Команданта Небеске војске – Архангела Михаила!

  Драган Славнић

Оставите коментар