Свети Нектарије измолио да се роди Симона

Писмо проти Ненаду Андрићу

Оче Ненаде, ни сама не знам одакле да почнем. Богу хвала што ми је помогао да ступим у контакт са вама. Након скоро 15 година борбе са стерилитетом и 11 вантелесних ми смо постали родитељи наше Симоне.

Св. Нектарије Егински

Од како сте ми у јануару 2016. године послали уље, иконе св. Нектарија и молитве за пород наш живот се тотално променио. Још више смо се Богу молили и били у молитви. Сваке недеље смо на литургији, свако вече молитве и молитва св. Нектарију за пород и помазање освећеним уљем. Веровала сам више него икада у Бога и св. Нектарија и да су они одлучили да је сад родим време, а не „судбина“ јер ја у то не верујем. Путеви као да су се отварали пред нама, никаквих препрека није било. И док су други веровали да носим близанце ја сам била сигурна да је једно и да, након два спонтана побачаја, овај пут остајем трудна и рађам бебу. Све време сам и даље помазивала у знаку крста свој стомак како сте рекли.

Симона је дошла на свет 27. 1. 2017. на Светог Саву. Крстили смо је 17. 9. 2017. и наш свештеник каже да је она Божије дете, прави дар од Бога. Види се да воли цркву као и њени родитељи. Није се заплакала, а и како бих кад одмалена одраста испред икона.

Хвала Вам оче Ненаде, Бог Вас благословио и чувао да помажете и даље људима као што сте и нама. Бог и Светитељи помажу силом благодати, а Ви као српски свештеник упућујете нас како да живимо у Цркви Православној по Богу и молите се за нас и кроз молитве свих православних свештеника Бог даје благодатну помоћ Своју. Тако ми верујемо.

СВЕТИ НЕКТАРИЈЕ, МОЛИ БОГА ЗА НАС! ❤

Захвална мајка Драгана Цветковић из Београда Categories: Једномислије

Tags: , , ,

Оставите коментар