ШОКАНТНО: Вулин тражи дневнице због путовања у Канаду!

Београд, 26. 9. 2017. (С*ање ствари) – Како сазнајемо из поузданих извора Александар Вулин је затражио да му се исплате дневнице за службена путовања у Канаду! У образложењу захтева је навео да је  тамо путовао преко двадесет пута  по поверљивом послу, али пошто је то откривено – министар Вулин сматра да су дневнице потпуно заслужене.

Илустрација: КРИК

Тужилаштво је дало мишљење да у овом вишеструком илегалном преласку границе не постоје елементи кривичног дела, те да је захтев за исплату дневница правно, праведно и морално потпуно оправдан!

Зли језици говоре да је министар Вулин путовао у Канаду између 23 и 25 пута, да би прибавио новац за куповину стана. Новац је позајмио од женине тетке, код које је и путовао.

Исплата дневница ће се као је већ навикао обавити у четири ока и готовински. Премијерка Србије Ана Брнабић је рекла да ће дневнице бити „исплаћене по закону“ – ако не буде довољно новца (по некој рачуници Вулин би требало да добије преко 100 хиљада канадских долара!) онда ће бити повучен новац из девизних резерви!

Специјално за С*ање ствари из Владе Србије: Љубиша Спасојевић

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , ,

1 reply

  1. Jel ide kod tetke opet sa pozajmi za stan ?!

Оставите коментар