ВУЧИЋ ПАТРИОТСКИ: Нема учлањења Косова у УН, осим ако нам Пацоли не плати!

Жагубица, 25. 9. 2017. (С*ање ствари) – „Готово сам сигуран да од учлањења Косова у Уједињене нације нема ништа“, рекао је председник Србије Александар Вучић новинарима у Жагубици, где је присуствовао отварању новог пута. „Спреман сам и да се кладим да ће пре Србија ући у ЕУ него Косово у УН“, бацио је председник Србије отворену опкладу коју нико од новинара није смео да прихвати!

„Никад не дајем изјаве да ћемо олако да их победимо, као моји политички противници који су ме увек до сад победили, само никад у реалном животу. Тако су и ови 500 пута учланили Косово у УН, а и даље глуваре по ходницима“, рекао је Вучић.

Председник Србије је напоменуо да косовски политичари користе „огромне количине новца, дају коме стигну – осим нама“ и додао: „Ништа од Косова у УН, осим ако не постигнемо договор да нам Беџет Пацоли уплати новац!“

Вучић није желео да лицитира за коју би суму Србија пристала на столицу Косова у УН, а још мање је желео да спомиње милијарде које су потребне да бисмо званично признали Косово и Метохију као независну државу. „Кладим се да они те паре немају“, поентирао је председник Србије.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , , ,

Оставите коментар