Двери: Сага о (за)другарима Вучићу, Митровићу и Шешељу

Војислав Шешељ заправо никада није ни излазио из ријалитија. Увек је био познат као политички циркузант који на тај начин компромитује истинско српско родољубље. Све време је и најомиљенији опозиционар свих власти од Милошевића до Вучића. Војислав Шешељ је „најхрабрији“ српски политичар, али не зато што се ничег не боји, него зато што се ничег не стиди

Војислав Шешељ и „дрво мудрости“ у ријалитију „Задруга“

У тренутку док Двери као права опозиција на улици протестују против Вучићеве власти и режимске ТВ ПИНК, Војислав Шешељ као лажна опозиција улази у ријалити шоу управо на Митровићевој ТВ СНС.

Војислав Шешељ заправо никада није ни излазио из ријалитија. Увек је био познат као политички циркузант који на тај начин компромитује истинско српско родољубље. Све време је и најомиљенији опозиционар свих власти од Милошевића до Вучића. Војислав Шешељ је „најхрабрији“ српски политичар, али не зато што се ничег не боји, него зато што се ничег не стиди.

Двери су јавно подржавале Војислава Шешеља док је био заточен у хашкој тамници, учествујући на разним скуповима и  протестима у његову одбрану, јер нас је наш велики пријатељ и учитељ, покојни Предраг Р. Драгић Кијук, саветовао да треба помоћи сваком Србину пред лицем антисрпског Хашког трибунала. При томе, никада нисмо заборављали његову деструктивну улогу у српском политичком животу деведесетих година. У политику смо и ушли да би Срби престали да се опредељују између две подједнако погубне политичке опције – кафанског квазипатриотизма Војислава Шешеља и „жутог” другосрбијанског аутошовинизма.

Бруталан клеветнички напад Војислава Шешеља на Двери и личне простачке увреде на рачун председника Двери, Бошка Обрадовића, у ријалити шоу „Задруга” на тзв. телевизији Пинк, још једном је потврдио исправност нашег опредељења да Србији понудимо трећи, аутентични политички пут. Најновији простаклук Војислава Шешеља логичан је завршетак каријере овог политичког кловна, који је деведесетих „бранио” Српство претећи Хрватима зарђалим кашикама и глумио опозиционара продајући Слободану Милошевићу председничку кандидатуру и посланичке мандате. После Јована Рашковића, Радована Караџића и многих других српских првака које је ревносно клеветао и љагао лажни војвода, дошле су на ред и Двери и Бошко Обрадовић.

Пошто је током вишегодишње каријере остарели кловн потрошио све маске, остао је само ријалити шоу као сцена за последњу бурлеску Војислава Шешеља. Тако су се поново спојили Жељко Митровић и Војислав Шешељ, да доврше посао примитивизације и криминализације Србије који су започели деведесетих година прошлог века.

Позивамо све честите чланове Српске радикалне странке, који су прозрели Шешељеву подлу и прљаву игру, да се придруже Дверима у борби за бољу, праведнију и пре свега пристојнију Србију, Србију са Косовом и Метохијом, Србију која ће судити крволоку Харадинају, а неће правити коалиције с њим, Србију у којој ово мајмунисање на ТВ ПИНК неће бити мера наше стварности.

Информативна служба Српског покрета Двери

Опрема: Стање ствари

(Сајт Двери, 19. 9. 2017)Categories: Преносимо

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Двери су Вучићеве Скотине.
    Српски Јунак Војвода проф.др. Војислав Шешељ је бесконачно изнад тог талога.

Оставите коментар