НЕ ШТЕДИ: Митровић нуди сто хиљада евра сваком члану Двери који остави дрогу!

Београд, 17. 9. 2017. (С*ање ствари) – Власник угледне телевизије Пинк Жељко Митровић понудио је сто хиљада евра сваком члану Двери који се одлучи да остави дрогу и подвргне се програму за лечење болести зависности!

Банане као бумеранг (Фото: Бета/Милош Мишков)

Жељко Митровић, одан спортском начину живота и заклети неуживалац било каквих опијата – посебно му је одуран кокаин – на овај хумани гест одлучио се после смртоносног напада „звери из Двери“ на новинарке Пинка.

„Када једна таква групација нападне незаштићене новинарке које немају ни 50 килограма са све оделом, па још и мене гађају хладним предметима – то онда није напад само на Пинк и мене лично већ директно на Александра Вучића, а то може да уради само човек под дејством наркотика. Левичарска солидарност налаже ми да унесрећенима дрогом помогнем“, навео је Митровић у отвореном писму.

Поједини извори указују да би се лечење одвијало на његовом ријалити имању у Шимановцима, где би услуге психолошког саветовања пружао професор општенародне одбране и задругарства др Војислав Шешељ.

За С*ање ствари специјално са Дедиња: Маја Булић

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , , , ,

1 reply

  1. O sebi, svom radu i njegovim plodovima, o tragu koji ostaje iza Pinka najbolje je rekao sam Mitrović – vizuelnim rečnikom, definisanjem svog vizuelnog identiteta:

    Pink je fleka, prljavština, ispljuvak roze boje, govori nam na sav ekran Mitrović od početka (logotipom).

    P.S. On ne zna za crvene linije, nego samo za bele.

    #rozepoze

Оставите коментар