Хуманитарна акција прикупљања свезака и школског прибора за децу са Косова и Метохије

Поштовани

Хуманитарна организација Српска солидарност храном и Удружење за одбрану Ћирилице „Добрица Ерић“ покреће хуманитарну акцију прикупљање свезака и школског прибора за наше мале хероје на српском Косову и Метохији.

НА КОСМЕТУ СРПСКЕ ДЕЦЕ ИМА ШКОЛСКА СВЕСКА ПОТРЕБНА ЈЕ ЊИМА

Овом приликом Вас позивамо да и Ви будете део ове хуманитарне акције. Можете узети учешће тако што би у вашој књижари позвали родитеље да приликом куповине школског прибора за своју децу као прилог оставе бар по неку свеску или нешто од школског прибора за ову хуманитарну акцију, а и Ви колико сте у могућности узмете на исти начин учешће у овој хуманитарној акцији.

У прилогу Вам шаљемо плакат који можете окачити код вас на видном месту, где у празан простор можете сами уписати назив књижаре.

Молимо Вас да о евентуалном учешћу у овој хуманитарној акцији обавестите нас мејлом или СМС поруком (060/6-970-907), како бисмо могли благовремено да објавимо ваше учешће у заједничкој акцији.

Све наше досадашње акције су биле медијски испраћене и можете их видети на нашем сајту www.srpskasolidarnosthranom.com као и на инстаграму и YouTube каналу и на сајту Ћирилице www.cirilica-beograd.rs .

Акција траје до 30.08.2017. године где би на ваш позив дошли да преузмемо шта сте прикупили како би могли обрадовати нашу децу на Косову и Метохији за први школски дан 1.09.2017.године.

За све додатне информације стојимо вам на располагању путем телефона контакт особа Милорад Ђошић 060/071-67-08 путем мејла srpska.solidarnost.hranom@gmail.com

За преузимање прикупљеног школског прибора од 27.08.2017.године позовите на телефон контакт особа Бранко Антић 060/6-970-907

НАШЕ МАЛО ЈЕ НЕКОМЕ МНОГО

srpska.solidarnost.hranom@gmail.com 
verica.srpskasoldarnosthranom@gmail.com 
www.srpskasolidarnosthranom.comCategories: Моба

Tags: , ,

Оставите коментар