ВУЧИЋ ДРЖАВНИЧКИ: Косово је било и јесте албанско, али Ниш је наш!

Рим, 25. 7. 2017. (С*ање ствари) – Током посете Риму, председник Србије Александар Вучић изјавио је италијанским новинарима: „Мене и Србију нико не може да испровоцира и уплаши. Одувек сам знао да је Косово албанско, али ћемо као гарант стабилности мирно да сачекамо исход преговора Косова и Бугарске, уз посредништво Турске, око статуса Ниша.“

Александар Вучић у Риму (Танјуг/Зоран Мирковић)

„Наравно“, додао је председник Вучић, „неки који се не баве реалним животним потребама грађана не схватају колико и шта Србија мудром политиком добија – смањење стопе незапослености, пораст бруто друштвеног производа и јачање саобраћајне инфраструктуре. Ако Косово дамо Албанцима, одмах нам се повећава стопа запослености за 10 одсто!“ Поред тога, наглашава председник, решење за Ниш аутоматски ће допринети да Руски хуманитарни центар у том граду добије војно-дипломатски статус.

Не смемо да робујемо митовима и стереотипима, још једном је подвукао председник, нарочито када је у питању Република Српска која успорава наш пријем у Европску унију: „Имам план и за Републику Српску, па зато позивам малобројну опозицију и све светске факторе да се укључе у отворени унутрашњи и спољашњи дијалог о статусу Републике Српске.“

Како сазнаје Блиц на Вучићев позив за дијалог о Републици Српској већ су се одазвали Вук Драшковић, Васељенска патријаршија и Света столица.

Специјално за С*ање ствари из Рима: Александар Живковић

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , ,

11 replies

 1. Ja više ništa ne razumem. Odakle izviru sve ove murosti, koje nikome do sada nisu bile poznate.Od kada je i kako Kosovo oduvek Albansko, voleo bih da i to saznam?

 2. Vujica sekirom – Vučić briselskim sporazumom i unutrašnjim dijalogom.

  #godišnjica

 3. Sve svoje ambicije je ostvario sem Nobela za izdaju.

  #nominacija

 4. Одазвао се све мој до мојега.

 5. Ne znam zašto ni kako, ali čim pročitah ovo setih Lazareve kletve…
  Od ruke ti ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bela
  rđom kap’o dok ti je kolena.

 6. Не могу да верујем да они који коментаришу не виде извор ове вести (СРАЊЕ СТВАРИ!!!)

 7. ИЗДАЈНИК СРПСКОГ РОДА ДАОБИ КОСОВО ЗБОГ ЕВРОПЕ

 8. Ako traze Nis hocemo li onda ratovati ili reci Kragujevac je zadnja linija a Beograd ni mrtav nece dati !!!!

 9. Malo sam zbunjen. Da li se ovo neko sprda sa nama ili je ovo neki humoristicki prilog poput skrivene kamere? Ako je i sarkasticna sala, mnogo je!

 10. najskuplja srpska rec, pojeftinila

 11. Narode prvo procitaj pa komentarisi.
  „Posted by Стање ствари in Вести као да су праве“

Оставите коментар