„Телефонски хулигани“ Лексус и Вован се лажно представили Душку Марковићу и Милу Ђукановићу…

Познати руски „телефонски хулигани“ Алексеј Стољаров и Владимир Кузњецов (Вован и Лексус) представили су се ових дана актуелном црногорском премијеру Душку Марковићу као украјински председник Петар Порошенко, а бившем председнику и премијеру Милу Ђукановићу као украјински премијер Владимир Гројсман и чули занимљиве приче које су објавили на интернету

Владимир „Вован“ Краснов и Алексеј „Лексус“ Стољаров (Фото: Александар Шчербак/TAСС)

Премијер Душан Марковић је изнео појединости о доношењу одлука о ступању Црне Горе у НАТО и гласању које је обављено у парламенту, без референдума и много занимања за мишљење грађана, преноси портал телевизије Life.

Ево шта је о томе тачно рекао црногорски премијер у телефонском разговору са „Порошенком“:

„Нисмо желели да идемо на референдум, зато што по уставу немамо такву обавезу. Осим тога, организовање референдума отворило би простор за разне махинације Русије“.

На крају разговора Лексус је у улози Порошенка изјавио да управо подиже здравицу и за Црну Гору пије „чисти алкохол“, а Марковић изразио наду на скори лични сусрет и развој билатералних односа.

Мило Ђукановић се, пак, у разговору са „Владимиром Гројсманом“ осврнуо на оне који се изјашњавау против НАТО-а.

„У црногорском друштву заиста постоје неслагања. Тај проблем се осећао и раније по неким другим питањима. Део грађана био је против наше независноти, и желео да останемо заједно са Србијом. У овом тренутку та опозиција активно се залаже да не уђемо у ЕУ како би се наши односи заснивали на пријатељству са Русијом“, рекао је Ђукановић.

Током разговора он је „Гројсману“ обећао и једну личну услугу. Пранкери су тако предложили изградњу фабрика чоколаде у ЦГ у замену за брисање фирми украјинског премијера из државног регистра.

„Разумем о чему говорите. Можете да пошаљете људе код мене и они ће добити тачне инструкције шта треба да ураде. Ја ћу вам помоћи“, рекао је Ђукановић ни најмање збуњен таквом молбом, пише портал телевизије Life.

Текст је објављен уз званичну дозволу портала Руска реч. Било које друго коришћење текста без специјалне дозволе Руске речи није дозвољено.

Опрема: Стање ствари

(Руска реч, 30. 5. 2017)Categories: Руска реч/Russia Beyond

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Требали би мало више стилски да иду за раним Сашом Бароном Коеном (иако не ценим много ту врсту хумора, али овде би деловао) .

    Марковић по природи од талената има само Мила Ђукановића, али Мило, кад га подстакнете провокативним питањима, зна да буде смехотресан.

    Вован и Лексус су само учинили да Мило и Душко раде оно што највише воле и најбоље знају: да нижу испразне флоскуле. Могао је с друге стране жице да буде и прави Порошенко, разговор би текао исто…

Оставите коментар