Саша Јанковић: Миња ме провоцирала, не стидим се што сам реаговао као прави мушкарац!

Београд, 26. 5. 2017. (С*ање ствари) – Вођа националног „Покрета слободних србских грађана“ Саша Јанковић одржао је конференцију за новинарке на отвореном испред споменика србском војсковођи Васи Чарапићу поред Србског народног позоришта у Београду. Тема ванредне конференције било је негодовање јавности због Јанковићевог наступа на ТВ Н1 када је, подсећамо, водитељки Мињи Милетић рекао „ако вам кажем ново име Покрета, онда морам да вас пољубим“.

Лепушкасти Јанковић и несимпатична водитељка

Бивши заштитник грађана и другопласирани кандидат на протеклим председничким изборима појавио се у заказано време у друштву своје жене Славице и члана председништва Покрета Аиде Ћоровић. Испред Васе Чарапића су им се придружиле водитељке телевизија са националном фреквенцијом, које је предводила наречена презентерка Н1 Миња Милетић. На задовољство представника седме силе, случајно окупљених грађана и оних који су чекали аутобус – водитељке су листом биле обучене у миниће.

Јанковић је одмах на почетку рекао да повлачи кајање због спретне шале са Милетићком, објављено дан раније путем Твитера. Рекао је да га је ставом, стасом и гласом водитељка „провоцирала“, као и да „посебне симпатије“ гаји за оне који су везане за Америку, а посебно за оне који имају везе са CNN-ом. „Током разговора са водитељком Мињом пратила ме је једна помисао, због које сам уместо класичног УБИТИ пожелео да мушки кажем: ‘Могу да Вам кажем, али онда ћу морати да Вас КАРАМ’, тј. да је изгрдим! Сад се горко кајем што сам уместо тога рекао недвосмислено ПОЉУБИМ“, рекао је видно узбуђени Јанковић, испраћен френетичним аплаузом водитељки.

Аида Ћоровић је истакла да је овим поступком „Саша свим својим противницима и критичарима показао да може да буде оно за шта је, во времја оно, награђен наградом Прави мушкарац“.

На крају се окупљенима обратила и госпођа Јанковић: „Код Саше је све кренуло на боље од када се срео са мишљу и делом Мирољуба Петровића. Петровића прати редовно, и са задовољством могу да вам кажем да је због њега и упоредног читања србских јуначких песама све чвршћи и одлучнији тамо где треба.“

До закључења броја С*ања ствари нисмо добили потврду да ли ће Амбасада САД и све испоставе CNN-a захтевати да Саша Јанковић врати награду Нај-Американац.

Специјално за С*ање ствари: Срђан Крунић



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

1 reply

  1. У истинитост ове вести бих можда посумњао да у тексту не стоји да Аида Ћоровић говори (цитирам) “во времја оно” 🙂

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading