Ознаке

, , , ,

Београд, 19. 5. 2017. (С*ање ствари)На састанку Изворног, Самосталног, Независног, Отписаног, Повратничког и Регуларног ДСС-а договорено је да странка самостално изађе на београдске изборе, а да кандидат буде нико други до Наташа Кандић!

Наташа Кандић (архивска фотографија)

Одлука која ће можда изненадити изворне чланове и гласаче ДСС-а донета је у оквиру нове стратегије странке – радно назване „Критикуј систем кроз систем док учествујеш у систему и подржаваш оне на власти“. Кад се добро схвати понирање ДСС-а кроз беспућа напредњачког режима – онда је јасно да је најбољи системски борац против Вучића и СНС-а управо и једино Наташа Кандић, објашњава неименовани извор из врха ове странке.

Исти неименовани извор (са презименом Јовановић) рекао је С*ању ствари да је „кристално јасно да само ДСС и Наташа Кандић представљају опозицију и напредњачком и жутом режиму, да су једино они на подједнаком растојању и од садашње и од бивше власти“.  

У саопштењу ДСС тврди да Наташа Кандић никада није против ичега што је српско, већ да је само „штитила људска и остала права“.

(С*ање ствари)

Advertisements