ВУЧИЋЕВИЋ ДРАМАТИЧНО: Вучићу, будала си ако уђеш у Парове!

Београд, 14. 3. 2017. (С*ање ствари) Главни и одговорни уредник листа Информер запрепашћен је идејом да се Александар Вучић придружи ријалитију „Парови“! Премијер и председнички кандидат владајуће коалиције открио је овај потез најближим сарадницима, а у циљу „контроле штете“ због беспризорне кампање у вези са оспоравањем његове „величине“.

Више него успешно гостовање В. Шешеља у “Паровима”

Тиме ће Вучић показати да се и даље угледа на свој политички узор – професора доктора Војислава Шешеља, који је у више наврата гостовао у контроверзним ријалитијима. Вучић ће у „Паровима“ учествовати и због својеврсне медијске блокаде, јер му медији ускраћују простор за успешну председничку кампању.

Опозиција се прибојава да ће Вучић на овај начин прекршити изборну тишину на шта је реаговала громогласним „твитовањем“. Најпотресније је реаговао уредник „Информера“ Драган Ј. Вучићевић, који је упозорио на могућност државног удара док је премијер одсечен у јавности боравком у кући „Парова“. „Вучићу, будала си ако уђеш у Парове, и то још већа будала него оно кад си оно ишао у Кину, кад смо једва очували мир, стабилност, просперитет и државно уређење“, завапио је Вучићевић.

На кладионицама су се већ појавиле квоте која ће бити Вучићева пратиља (партнерка) за „Парове“. Очекивано је прва по шансама „краљица Хитне помоћи“ Нада Мацура, а изненађење је друго место перјанице радикала Вјерице Радете. На трећем месту су са поједнаким шансама две Јелене – Милић и Карлеуша, а потајни фаворит кладионица јесте блајхана плавуша, чије име остаје тајна а извори само наводе да је „потпредседница владе“.

За С*ање ствари: Маја Булић, новинар-истраживачCategories: Вести као да су праве

Tags: , , , , , ,

Оставите коментар