Ознаке

, , , , ,

Атланта, 11. 3. 2017. (С*ање ствари) – Како је јавио CNN, позивајући се на изворе у врху српске власти и Српске народне странке, Србија је принуђена да увезе 1000 висококвалитетних аутобуса и двоструко више возача, све за потребе кампање премијера и председничког кандидата СНС-а!

CNN: Извештај о увозу аутобуса и возача у Србију

„Аутобуски капацитети Србије нису довољни да покрију велико интересовање за тзв. путујући СНС караван – за све оне који не желе да пропусте ниједан митинг Александра Вучића, у коме год граду или месту он био“, открива извор Си-Ен-Ен-а из врха СНС-а и додаје да ће сваки ангажовани возач имати сваког дана по 100 евра и три сендвича.

Дипломатски извори CNN-а говоре да постоји опција да се увезе и народ који би попунио те аутобусе, да се постојећи путници СНС каравана већ помало и замарају, те да Председништво напредњака разматра могућност да се 5000 Румуна са плантажа у Грчкој сезонски пребаци у Србију до краја изборне кампање.

Због згуснутог распореда митинга чланови СНС каравана посустају

Опозиција указује да је Влада обећала фабрику аутобуса која ће покрити овакве, ургентне, потребе и да је срамота да се Србија ослања на увоз у овој стратешки важној производњи. „Кад ми дођемо на власт – на наше митинге ћемо превозити само Србе у српским аутобусима и са српским возачима“, цитирају основе својих програма водећи опозициони кандидати.

По идеји Маје Булић

(С*ање ствари)

Advertisements