Ознаке

, ,

Грађани Смедерева одржаће протест због безразложног отказивања концерта Владе Георгијева, чији је наступ био планиран 4. марта у спортској хали у Смедереву.

georgiev-ipak

Смедеревци су се преко друштвених мрежа побунили протестујући против овакве скандалозне одлуке. Они ће 4. марта одржати протест на градском тргу у Смедереву, а позван је и Георгијев да буде гост на протесту „Концерт Владе Георгиева – ипак ћемо га одржати“.

„Позвани су сви. Нема политике. Нема обележја припадности. Само слободна грађанска свест и бунт. Устаните, крените и дођите“, Ми смо Георгијев. Хоћете ли нас забранити?“, пише на друштвеним мрежама.

Раније овог месеца, на друштвеним мрежама повела се полемика о разлозима (првог) отказивања концерта Влада Георгиева у Смедереву, пошто је на Твитеру похвалио будућег председничког кандидата Сашу Јанковића. У недељу увече певач је и јавно подржао кандидатуру Јанковића појавивши се на његовом првом скупу у Хали спортова.

Том приликом, како је пренео Н1, директор Хале Смедерево демантовао је наводе да су разлози политички и поручио да ће концерт бити одржан 4. марта.

Међутим, изгледа да је до отказивања заиста дошло. И то по други пут.

Георгијев је за отказан концерт сазнао преко друштвене мреже Твитер. Наиме, једна корисница Твитера написала је Георгиеву да је концерт отказан и да је то чула на благајни.

Георгијев је био изненађен, наводећи да ће за то сигурно сазнати ујутру.

Након што је певач нову информацију поделио на Твитеру, почеле су спекулације да је концерт отказан због тога што се Георгиев појавио на скупу подршке Саши Јанковићу.

(Радио Бум 93, 25. 2. 2017)

Advertisements