Позив на трибину-изложбу „Страдања деца Донбаса“

Дана 24. 2. 2017. у Београду, у хотелу Allure caramel (бивши Адмирал), ул. Венизелосова 31 (бивша ул. Ђуре Ђаковића), рејон Дорћол, биће одржана трибина-изложба „Страдања деце Донбаса“ са почетком у 12 часова.

donbass

На трибини ће наступити сада већ позната Ана Тув, жена која је скоро целу породицу изгубила приликом гранатирања њене куће. Она је имала троје деце, једно дете је имало око десет дана од рођења, син око 2 године и кћерка око 11. Када су пале гранате у њену кућу и то у време примирја, убиле су јој мужа на месту, кћерку од 11 година, чије тело је био раскинуто, сину од 2 године су биле оштећене очи а сама Ана је остала без руке, а са другом је вадила и откопавала преживелу децу. Дакле једна врло потресна историја, која показује сву трагедију која се дешава у Украјини.

На трибини ће такође учествовати и једна од најхрабријих жена, политичара и хуманитараца, чувена Викторија Шилова, лидер социјалне партије Украјине и покрета „Aнтират“, која живећи у Украјини отворено говори да крволочна власт из Кијева убија свој народ на Донбасу, да треба сви да буду осуђени за злочине над сопственим народом и много других ствари, за које се тамо једноставно губи глава!

Драган Станојевић

(Фејсбук страница изложбе)Categories: Моба

Tags: , , , ,

Оставите коментар