Протојереј-ставрофор Ненад Андрић: Исцељења на молитве св. Нектарију нису магијски ритуал

ПРАВОСЛАВЦИМА НА ПАЖЊУ:

Старац Нектарије и прота Ненад

Старац Нектарије Виталис и прота Ненад Андрић

Често објавим писма захвалности које добијем, да се неко исцелио или добио пород или решила му се животна ситуација на добро благословом Божјим, Мајке Божје,светог Нектарија и Свих Светих, а на молитве Православних свештеника у Цркви Божјој, што је опет и опет СВЕДОЧАНСТВО да је сила Божја у ПРАВОСЛАВЉУ! Зато живимо ПРАВОСЛАВНО!

Православно живети значи: веровати у Бога Оца и Сина и Светога Духа у Сина Божјег Господа Исуса Христа, поштовати и призивати у помоћ Мајку Божју и Светитеље, волети Бога, волети ближње, не осуђивати никог, постити када је Црква одредила, исповедати се редовно ако смо имали грешне мисли, речи и дела (наћи подсетник за исповест на интернету), љубити ближње – бити са свима у миру што је до нас, не призивати духове, не пратити хороскоп, не гледати у шољу, не ићи врачарима, гатарима, видовњацима, биоенергетичарима и др.сличним ђавољим слугама (АКО ЈЕ НЕКО ИШАО НЕКА СЕ ПОКАЈЕ И ИСПОВЕДИ ЗА ТО…И ПРЕСТАНЕ ДА ИДЕ ЂАВОЉИМ СЛУГАМА, ЗАР ПОРЕД ЦРКBЕ СВЕТЕ ДА ИДЕМО ЊИМА, НЕ, НЕЋЕМО ДА ГЊЕВИМО БОГА, ВЕЋ ДА ГА ПОШТУЈЕМО И ВОЛИМО И ЕТО НАМ ПОМОЋИ), супружници невенчани – да се венчаjy у Цркви, поштовати свештенство – јер кроз свештенство нам долази сила Божје помоћи, одлазити на Литургије, причешћивати се што чешће – наравно уз припрему, сведочити свима и сваком љубав и лепоту православља, не одбацивати друге народе већ иx волети као децу Божју. Молити се јутарњим и вечерњим молитвама, читати Јеванђеље, Псалтир, Житија Светих, празновати недеље и друга црвена слова.

milica-prohodala

Једно од писама проти Ненаду Андрићу објављених и на “Стању ствари”

Да имамо бар ова основна начела ми који смо крштени у Православној Цркви! Ови људи који су оздравили или добили децу што објављујемо, нису они само купили икону св. Нектарија и ставили у кућу, не, па није то магијски ритуал. Већ су пред иконом се молили, труде се да све ово горе наведено врше, свештеници им читали молитве и сада још утврђенији верују у Бога и љубе своју Мајку Цркву.

НАБАВИТЕ КЊИГУ „ИСЦЕЛИТЕЉ“

Ново издање са благословом Српске Православне Цркве под омофором Епископа ваљевског г. Милутина „ИСЦЕЛИТЕЉ Свети Нектарије Егински“ можете поручити по цени од 550 динара путем ФБ странице, као и слањем поруке са Вашим именом, презименом и адресом на број телефона/вибер: 065 44 53 036.

iscelitelj-sv-nektarije-550

Књигу шаљемо пост-експресом ПТТ и курирском службом АКС. Аутор протојереј-ставрофор Ненад Андрић из Ваљева.Categories: Једномислије

Tags: , , ,

Оставите коментар