Најављено формирање Мреже слободних српских интернет медија (АСИМ)

asimПоштовани читаоци СРБског ФБРепортера обавештавамо вас да је на Светог Саву, 27. 01. 2017. године објављено да се почиње са реализацијом идеје о формирању мреже слободних србских интернет медија – АСИМ. Ово је најбољи начин да се слободни и интернет родољубиви, духовно и национално опредељени портали саберу из ове расејаности на идеји србства које тражи своје место за добро и истину.

Ово је идеја, пре свега, обједињавања истине и слободе у циљу општенародне користи – закључено је у најави удруживања интернет медија.

ИЗВОР: Radio Snaga Naroda – zvanični kanal

У ауторској емисији коју води Јасмина Буква на радију СНАГА НАРОДА, НТВ, најављена је реализација идеје о удруживању и обавештена шира интернет заједница да се сабирају сви који раде на заједничком задатку – СНАГА НАРОДА, ВЕДРО, 2М, СЕРБОНА, СРБИН.инфо, ФАКТИ, СРБски ФБРепортер и остали портали који за основу имају неуморну борбу за добробит србства и Србије, очувања духовног и менталног здравља народа и самог опстанка Србије…

И на порталу Србин.инфо се на Светога Саву, у директном преносу емисије „Дневник ослобођења“ коју емитује радио „Ведро“ говорило о овој теми оснивања мреже родољубивих медија. Гост био је и главни одговорни уредник Србин.инфо, Дејан Петар Златановић. Емисија се бавила најактуелнијим догађајима из земље и света које су обележиле недељу за нама.

ИЗВОР: Radio VedroСРБИН.инфо

***

Коментар ФБ Репортера:

СРБски ФБРепортер већ има дугу традицију сарадње са свима који испред свега имају добробит Срба и Србије, очувању културе и духовности, опстанка србства. На порталу имате велики избор разних прилога који су урађени на другим медијским порталима (у почетку са порталима СРБИ НА ОКУП и КМ НОВИНЕ, а онда и са осталима како су настајали, подржавали смо их од самог оснивања – СНАГА НАРОДАСтање ствариСРПСКА ИСТОРИЈАЗлочини над СрбимаСлободна ХерцеговинаЈАДОВНОЦЕОПОМ.истинаФонд стратешке културе на српскомСРБИН.инфоПРИНЦИПБАЛКАН-ИНФОСиви сокоФАКТИИН4С, КОРЕНИСРПСКА ДИЈАСПОРА,МАГАЦИН…) и само ћемо наставити наш, о Видовдану ће бити шест пуних година, родољубиви рад у име правде и истине.

за СРБски ФБРепортер Биљана Диковић

(ФБ Репортер, 28. 1. 2017)Categories: Преносимо

Tags: , , ,

1 reply

  1. Нисмо можда толико расејани колико смо расцепкани и атомизовани. Поздрављам ову иницијативу са надом да ће допринети ако не укрумњавању оно бољој повезаности пронационалних сајтова. Сви смо се затворили у своје забране и то би ваљало превазићи. Лагао бих ако бих рекао да знам како би то најсврсисходније могло да се изведе.

Оставите коментар