Весник истине: Син Томислава Николића затражио азил у Холандији

Бранислав Николић, син председника Томислава Николића, затражио је јуче азил у Холандији. Ову вест потврдила нам је Драгица Николић.

nikolici

Бранислав Николић, син председника Томислава Николића, затражио је јуче азил у Холандији. Како сазнајемо разлог напуштања земље и тражења азила јесте најава његовог оца, председника Србије, да ће своје синове да поведе у прве борбене редове у битки за Косово.

Ову вест потврдила нам је и Бранислављева мајка, Драгица Николић. Весник Истине је имао увид у потресно писмо које је Бранислав упутио мајци. Наводимо део писма:

„Сви очеви гледају да склоне своје синове из ратних дејстава, а само нас наш отац хоће да поведе у прве борбене редове. Глуми неког државника! Је л’ Пашић послао свог сина на бојиште – није!? Је л’ Слоба послао Марка на Косово – није!? Радомир ми каже да ћале то само онако каже због председничких избора, али ја му не верујем. Ти мајко знаш да сам ја пацифиста и да не волим оружје. Па, забога једна од омиљених песама ми је она Ленонова  „Give peace a chance“ (Дајмо шансу миру). Желим да лето проводим у викендици, а зиму на Копаонику, а не у тамо неком рову гладан и смрзнут.  Надам се да ће ови из СНС-а имати довољно памети да га не кандидују за председника. Ако га ипак кандидују, мораћу да сачекам резултате избора, па ако ћале не победи враћам се у Србију, а ако победи, што је врло могуће знајући наш народ, враћам се тек по истеку његовог мандата.“

Од људи блиских породици Николић сазнали смо да су односи између Драгице и Томислава Николића прилично затегнути од како је председник објавио да ће са синовима ићи на Косово. Одлазак Бранислава избезумио је Драгицу и додатно погоршао ситуацију. Драгица свакодневно убеђује председника да промени своју политику и направи заокрет у политичком деловању, као онда када је напустио радикале.

(Весник истине, 21. 1. 2017)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШCategories: Вести као да су праве

Tags: , , ,

3 replies

  1. Нисмо ми те среће!

  2. Hm,hmmm..nema poverenja u „junake cetnike“..?

  3. Hm,hmm..da li mu, na ispracaju peva dr Nele Karajlic..“jer ja sam guzonjin sin „.?

Оставите коментар