Ознаке

,

ss-face-240Српско „Стање ствари“ изашло је пред своје читаоце и сараднике са новином у нашем медијском простору: жеља нам је да они који читају, коментаришу и стварају „Стање ствари“ постану истовремено и његови (су)власници! Тиме би читаоци и коментатори – од пасивних – постали активни учесници и преузели свакојаку одговорност за ово парче, надамо се истински, слободне српске (медијске) територије.

Имајући у виду да је „Стање ствари“ замишљено као независан српски пројекат, независан – од страних влада али и од домаће, од било којих финансијских и иних центара моћи, политичких и безбедносних структура, позивамо вас да својим учешћем омогућите да зависимо само од вас читалаца/посетилаца/коментатора. Тиме бисте допринели да „Стање ствари“ суштински (п)остане независно, а тиме би се спречила и могућа „непријатељска“ преузимања.

Одлучили смо да вас сваког месецa подсетимо на ову могућност.

Више детаља о томе како постати донатор-сувласник српског „Стања ствари“ можете наћи ОВДЕ. НАПОМИЊЕМО ДА ЈЕ ДОШЛО ДО МАЊИХ ИЗМЕНА У ВЕЗИ СА УПЛАТАМА ИЗ ИНОСТРАНСТВА, А СВЕ ПОДАТКЕ МОЖЕТЕ ВИДЕТИ НА ПОМЕНУТОМ ЛИНКУ ИЛИ ПИСАТИ НА МЕЈЛ STSTVARI@GMAIL.COM.

Тренутну власничку структуру можете видети ОВДЕ.

(Стање ствари)


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-2wM

Advertisements