„Ћирилица“: Русија или Америка (видео)

Емисија „Ћирилица“: Русија или Америка, учесници Драгомир Анђелковић, др Драган Петровић, Владимир Живуловић и Зоран Луковић

cir-dp

Емисија „Ћирилица“, коју на ТВ „Хепи“ води Миломир Марић, у условима блокираних медија у Србији последњих година, постаје један од ретких вентила различитог мишљења и сучељавања мишљења, које су често третиране у једном опуштеном амбијенту. Ретко где се може чути дебата на тако озбиљне теме и са углавном озбиљним гостима, додуше на ивици ријалитија.

У емисији „Ћирилица“, емитованој 21. јуна, на тему односа великих сила, пре свега према Русији и САД, говорили су политички аналитичар Драгомир Анђелковић, стручњак за међународне односе др Драган Петровић, директор Атлантског савеза у Србији Владан Живуловић и стручњак за верска питања Зоран Луковић.

Највећа дебата у емисији је вођена по питању историјских и савремених односа Србије према великим силама, посебно су у спектру биле Русија и САД. У том правцу највише дебате је било између др Драгана Петровића и мр Драгомира Анђелковића, са једне, и директора Атлантског савеза Владана Живуловића са друге стране. У кратком року на Јутјубу емисију је погледало преко 30 000 гледалаца. Овде је преносимо у целини.


Кратка веза: http://wp.me/p3RqN8-84fCategories: Преносимо

Tags: , , , ,

Оставите коментар