Андреј Вучић: Нисам могао да покажем жандарима личну карту јер су ми је украли да направе фантомску фирму

БЕОГРАД – Суђење припадницима нишке Жандармерије који су уместо навијача, током Параде поноса 28. септембра 2014. године претукли браћу српског премијера и градоначелника Београда, настављено је јуче изношењем исказа у главном претресу.

nasa-patka

Према речима командира нишког одреда Жандармерије Предрага Ћирковића, Андреј Вучић и Предраг Мали су одбили да се легитимишу, па су жандари повадили палице и, како је рекао „развалили их од батина“.

– Колико се сећам, оном високом смо „измерили“ леђа и обили бубреге, а оном Малом расцопали лобању – рекао је Ћирковић.

Он је негирао да су полицајци знали да су у питању браћа премијера Александра Вучића и градоначелника Београда Предрага Малог.

– Да смо то знали још јаче бисмо их избубетали. Овако, мислили смо да тучемо обичне грађане – навео је Ћирковић, додавши да је овај догађај, ипак, побољшао имиџ нишкој жандармерији након бројних оптужница и хапшења њених припадника због изнуде, рекета, трговине дрогом и убистава.

Жандармерија је тукла својски (фото: Н1 скриншут)

Жандармерија је тукла својски (фото: Н1 скриншут)

На питање судије зашто није показао личну карту, Андреј Вучић је рекао да није био у могућности.

– Као што цела српска јавност већ зна, мени су још 2010. године украли личну карту, да би на основу ње отворили фантомску фирму Асомакум. Од тада ја немам личну карту. Ни дан данас је немам – изјавио је Вучић.

На питање судије зар није било речи да је лична карта фалсификована, а не украдена, одговорио је да је то тачно, али да је фалсификат урађен на основу оригинала, који му лопови никад нису вратили.

Предраг Мали је пред судским већем изјавио да се од удараца у главу не сећа најбоље зашто и он није показао личну карту.

– Мислим да ми је била остала у библиотеци. Мислим да је још увек тамо – казао је Мали.

(Наша патка, 22. 1. 2016)


Кратка веза: http://wp.me/p3RqN8-6XU



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

2 replies

  1. Onje premijerov brat njemu netreba licna karta jer onje VUCIC meni naplate kaznu kad zaboravim jadnaje ova SRBIJA ko dve vlada njome lepo rece premijer NEMA NEDODIRIVI valjda nije mislio na svoje oni su ZADTICENI ko beli medvedi mogu da lazu mazu mogu sve BANDA VUCICEVA

  2. ide on ulicom i ukradu mu licnu kartu. i tako pet puta

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading