С*ање ствари: СНС тврди да је новинарка била спремна да иде много даље од клечања

Крушевац, 9. 12. 2015. (С*ање ствари) – Новинарка која је клекла испред Братислава Гашића била је инструирана и специјално обучена да иде много даље него што је обично клечање, али су већи инциденти забележени само необичном присебношћу министра!

sns-kru

Извор: krusevacpress.com

Ово су закључци специјалне форензичке истраге која је урађена за СНС Крушевца и који су данас представљени на конференцији за новинаре. Члан Савета за дезинформисање Крушевца и целе Србије запитао је „како бисте се ви осећали да вам се неко мува око ногу, док ви гледате камеру равно у очи“ и додао да је тајкунско-мафијашко-новинарско-заверенички лоби у склањање министра војног уложио неколико милијарди евра.

„Ми не знамо колико је добила новинарка, али је свој посао провоцирања урадила мајсторски: прво се заградила, освојила огроман простор и лако се распрострла испред министра. А министар Гашић – иако човек од меса, крви и мишића – није упутио ниједну псовку, ниједну погрдну реч, рекао је да ВОЛИ (кад клекну) а не да МРЗИ!“, потресно је изнео члан Савета за дезинформисање.

Извор: Јутјуб

Извор: Јутјуб

Крушевачки напредњаци су додали да је премијер био „емотивно погођен“ Гашићевом изјавом љубави, уз напомену да његова исхитрена реакција не би била тако „драконска“ да је на време сазнао да ће, само дан касније, Гашић од злостављача постати мисионар-заштитник и жена у црном. „Да видимо ко ће смети да изађе на црту и клекне Гашићу кад постане боркиња за права жена“, поентирају дезинформатори крушевачког СНС-а.

(С*ање ствари)


ИЗМЕНА: Две формулације су скраћене или преобликоване 9. 12. 2015. у 17:33.

Кратка веза: http://wp.me/p3RqN8-6FzCategories: Вести као да су праве

Tags: , , ,

Оставите коментар