Одбачена кривична пријава против Игора Микића због скандирања „Вучићу, пе*еру“

Игор Микић, који је 14. октобра прошле године у директном телевизијском преносу фудбалске утакмице Србија–Албанија, викао „Вучићу, пе*еру” неће одговарати за то, преноси „Политика”. 

Игор Микић (Фото: Снимак екрана са Јутјуба)

Игор Микић (Фото: Снимак екрана са Јутјуба)

Више јавно тужилаштво у Београду, одбацило је кривичну пријаву која га је теретила за насилничко понашање на спортским приредбама или јавном скупу.

Микић је, подсетимо, за време прекида утакмице „упао” у директан пренос РТС-а и више пута скандирао „Вучићу пе*еру”.

Микић је касније на саслушању у Полицијској управи за град Београд рекао да је улазницу за ВИП ложу два добио од пријатеља, јер му је сада покојни отац био делегат ФСЈ-а, фудбалски тренер и савезни делегат. Микић је тада изјавио и да је увек у прилици да набави карте за фудбалске утакмице.

У саопштењу које је после његовог хапшења издао МУП наводило се да је пред истражним органима рекао и да се „искрено каје због инцидента који је починио”.

Улазак Микића на стадион узроковао је и несугласице и на релацији МУП–ФСС. Министар полиције Небојша Стефановић изјавио је после инцидента да је „мушкарац који је брутално извређао премијера, пропусницу за ложу, где се инцидент догодио, добио од одређених људи из Фудбалског савеза”.

Ова Стефановићева изјава демантована је из ФСС. Наведено је да Микића није акредитовао Фудбалски савез.

(Teleprompter/Србин.инфо, 25. 11. 2015)

ПОГЛЕДАЈТЕ ЈОШ – ХИТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА


Кратка веза: http://wp.me/p3RqN8-6wPCategories: Преносимо

Tags: ,

Оставите коментар