Зека Поповић: Шта нам је постало милије?

И десила се чувена Парада педера, која има друго име, али још увек нисам толики лицемер да бих могао да напишем да је поносити се педерлуком у реду и на понос. Још је мала је та група која покушава да нам ували свој ПОНОС као општи, свих нас. Додуше, пара имају у изобиљу, финансирају стране НВО и службе, јер су они њихови корисни идиоти. Није лоше радити на преумљењу овог народа, исплати се.

zensko-musko

Полиција је, у пуној опреми за разбијање, шетала са педерима, пазећи да им не падне длака са главе, вероватно на крају врло поносна што је обавили задатак од националног значаја. То што су и они продали душу за бедне дневнице и подаништво педерима, њима служи на част. И треба да се поносе!

Сви су били усхићени. Педери, дипломате, Кирби, накострешени Министар диригент, НВО, педери из иностранства, јер није било проблема да се поносни поносе. Б92 је ангажовао све своје уредничке и техничке ресурсе да нам пренесе уживо тај, за њих битан догађај. Вероватно се и они сада поносе.

Чак се и Шешељ огласио, пре главне промоције педерастије, својим покличем: „Педере не сме нико да бије!“ Ово упозорење му јесте на понос, нема збора.

Ко би да бије те несретнике, поред толике полиције и неколико прстенова сигурности, који су их штитили као да су национално благо. Хеликоптери су летели, осматрајући сваки детаљ, сваког пролазника, чак и онога у Миријеву. Мере безбедности су биле толикo јаке и темељите, као да долази највећи пријатељ нашег Премијера Џо Бајден, чак и јаче.

Колико је полиције и свих других ресурса ангажовано да би се одржала ова срамна манифестација? Колико је то коштало и ко је то платио? Да нису платили педери и Кирби, или су платили сви грађани Србије? Нема пара за болесну децу, нема пара за лечење људи, за школовање талентованих клинаца, нема више пара у овој земљи за све што је нормално! Зато има пара за показивање да Срби подржавају јавну промоцију педерастије, да Срби прихватају оно што им се на силу натура, под претњом голе силе режима, који више нема никакве везе са Србима. Силници режима то показују сваки дан, не мислећи да ће доћи дан кад неће имати следећи дан на располагању да би наставили да се бахате и силују овај народ.

А пре неки дан један разочарани бивши муж убио своју бившу жену на сред школског дворишта, за време школског одмора, на очиглед деце и њених колега. Кажу да се жалила полицији пре трагичног догађаја и да је пријавила насилника, што није било довољно да је полиција заштити и примени Закон. Да ли би полиција реаговала по Закону да је неки педер пријавио насиље над собом? Да му је неко претио, или га попреко погледао и упутио ружну реч, а не дај Боже да га је пропустио кроз шаке? Тај би вероватно одмах био ухапшен јер: „Педере нико не сме да бије!“

Зато српску жену, мајку, може свако да убије, пребије, осакати, или да децу лиши највреднијег, мајке.

Српско друштво је стигло, ћутећи, до нивоа да су му милији педери од жена.

Српска нација је озбиљно оболела. Нико неће да постави дијагнозу, а лечење не долази у обзир.

Вероватно се чека да пацијент сконча.

Има и начина и лека за оздрављење Срба и српске Државе, само треба покушати!

(Зекаоница, 21. 9. 2015)


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-5K4Categories: Преносимо

Tags: , , ,

3 replies

  1. Дизвинитге, ако је и за Европу од уваљивања нема ништа 🙂

  2. Могу разумети револт аутора, али уопште се не слажем као прво са насловом, а затим и наравоученијем, које би предпостабљам, требало да представља генерални став српског национа или друштва, по том питању.
    Због тих иљадак незбринутих болесника који шетају, не може се извести закључак да је српска нација озбиљно оболела, већ да је Србија под озбиљном окупацојом и тиранијом државног врха према њеним грађанима.

    предлог: А зашто се не организује парада здраве Србије и захтева од власти да се ангажује полиција ради безбедности?

  3. КАКАВ ИМ ЈЕ ТО ПОНОС У ЗАДЊИЦИ?

Оставите коментар