Студио Б продат власнику ТДИ радија

studiob-logoБЕОГРАД – Јавно радиодифузно предузеће „Студио Б” продато је по цени од 530.000 евра београдској маркетиншкој агенцији „Максим медија” која је, између осталог, власник ТДИ радија.

Отварање финансијске понуде за приватизацију „Студио Б” одржано је данас у Агенцији за приватизацију Србије.

На јавни позив за приватизацију те београдске радио-телевизије достављена је једино понуда Максим медије.

Уговор о продаји Студија Б ће бити накнадно склопљен после добијања сагласности регулаторних тела.

Фирма Максим медија је власник четири радија – Јат, Каролина, ТДИ и Хит који има националну фреквенцију.

Законски заступник Максим медија Ружица Крџић рекла је новинарима да је куповина Студија Б логичан наставак ширења те фирме која има десетогодишње искуство у пословању радио станица.

„Надамо се да ће наше искуство допринети бољој позицији и развоју Студија Б”, истакла је Крџић.

Она је додала да ће о плановима за Студио Б моћи да говори после потписивања купопродајног уговора, што се очекује у наредних двадесетак дана.

Јавни позив за прикупљање понуда за приватизацију регионалне телевизије „Студио Б” објављен је крајем јуна, а рокови за достављање понуда су неколико пута продужавани. Власник „Студија Б” је Град Београд, а процењена вредност капитала те медијске куће је 528.626 евра. Скупштина Београда усвојила је одлуку да се „Студио Б” понуди на продају за 51 одсто процењене вредности, ако та градска информативна кућа не буде приватизована до 1. новембра.

(Бета/Политика, 19. 8. 2015)


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-5qN



Categories: Вести над вестима

5 replies

  1. Све што сам имао да кажем о овоj теми, рекао сам у своja два коментара на вест обjaвльену на линку:
    http://www.nspm.rs/hronika/kompanija-maksim-medija-kupila-televiziju-studio-b-za-530.000-evra.html

  2. Могли сте и овде да поставите коментар, а не да нас терате, да га тражимо. У сваком случају, погледао сам и свака је ко Његошева! Еуропејци су и скупље ствари продавали за мање лове, па можемо рачунати, да је узета “добра” лова!

  3. @Miroslav Andjelković
    Пропустих да назначим, да је претходни коментар упућен Вама.

  4. @Слободан Млинаревиъ
    Не налазим се у техничкоj могуъности да поступим по Вашоj замерци.
    Захвальуjeм се на похвали.
    Видели сте како je реаговала публика!
    Но, при набраjaньу опскурних ликова са Студиа Б, промакли су ми подмукла и препредена Беъковиъева и онаj jaдничак Сарапа.
    О именованоj неъу трошити речи, али ъу цитирати оно што joj je Тиjaниъ рекао приликом гостованьа у ньеноj емисиjи, када je покушала да на ньему опроба своj безобразлук:
    “Ви као да нисте биолошки продукт Вашег великог оца”!?
    О сиротом Сарапи само следеъе:
    Убеъен сам да, када би се преко ТВ, поред слике и тона, могли преносити и остали чулни надражаjи, за време траjаньа Сарапиних емисиja, гледаоци би у своjим домовима масовно отварали прозоре!

  5. @Miroslav Anđelković
    Прво је био неки проблем са мобилним, па сад неки проблем са ћирилицом, па проблем “техничкоj могуъности”? Докле неки “проблеми”. Зазо сам ја ту, да решавам проблеме, па преносим Ваше коментаре, да се људи не муче:
    Konačno je otišao u istoriju sramni period destruktivne avangardnosti Studia B. Koristeći se imenom velikana Duška Radovića kao paravanom, sprovodili su najperfidniju anacionalnu propagandu prema naciji iz koje su ponikli i državi Srbiji!
    Devedesetih godina kada su svi oko nas pravili svoje države uz svesrdnu pomoć svojih informativnih kuća, “naš” Studio B je svojski radio na rušenju sopstvene!
    Plejada opskurnih likova, počev od Lile Radonjć, Timofejeva, Lekićke… uspela je da opštoj propasti naše države da svoje velike, lako merljive i dokazive, doprinose!
    Navešću samo jednu od opskurnih ogavnosti koju su praktikovali za vreme svoje “velike borbe protiv diktatora Miloševića”:
    Pozivali su preko radio talasa maloletnu decu iz srednjih škola i gimnazija da izlaze na ulice Beograda, da sa biju sa policijom i da ruše svoj grad?! Sa istih onih talasa sa kojih je samo deceniju ranije Duško Radović našoj deci slao poruke čovečnosti i ljubavi.
    Uopšte mi ih nije žao!
    Препоручи коментар:
    126
    12
    среда, 19 август 2015 11:05
    Miroslav Anđelković
    Doživeli su sudbinu ispušene cigarete:
    Zgnječeni su kao opušak i bačeni u kantu za smeće!
    Konačno, bar jedno od zala na grbači srBskog naroda manje!

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading