Зоран Влашковић: Гебелсовске лажи Барака Обаме у Хагу о КиМ

zoranvlaskovicНа КиМ није било референдума о такозваном независном Косову. Албанска терористичка организација ”УЧК” током 1997, 1998. и 1999. године убила је више од 600 Албанаца само зато што су радили у српским институцијама или сарађивали са њима. Сарадња Обаме са албанским терористима?

Никад један амерички председник није изрекао толико лажи на једном месту као што је то учинио 26. марта у Хагу, на Нуклеарно безбедносном самиту, Барак Обама. Говором о Косову и Метохији Обама је превазишао и самог фашистичког Гебелса у лансирању лажи, пре свега, о Косову и Метохији. Ниједну истину о Косову и Метохији, као паралели са Кримом, актуелни амерички председник није рекао, већ је као први човек Америке и са европског тла просуо лажи и лажи. 

Апсолутна је лаж Обаме да је албански народ страдао на Косову и Метохији пре 1999. године од Београда. Истина је да су Албанци сами и добровољно са Космета напуштали српске институције, факултете, школе, здравство и све друго што је Србија имала на овим просторима.

Оне који нису желели да напусте српске институције албанска терористичка организација УЧК (али и други Албанци) је кажњавала убиствима и отмицама.

Званично УЧК је током 1997, 1998. и 1999. године убила више од 600 Албанаца са Косова и Метохије који нису хтели да напусте српске институције или су пак сарађивали са српским институцијама. Убиства су обављали у свим деловима Косова и Метохије.

kim-krim-mitrovica

Најновији мурал у српском делу Косовске Митровице (Извор: Фонд Слободан Јовановић)

Актуелни амерички председник Барак Обама је Гебелс овог века који отворено обмањује читав свет лажима о Косову и Метохији. Истина је да је НАТО-фашистичко-терористичком агресијом, без питања и дозволе највише правне организације у свету СБ ОУН, бомбардовао Србију и силом покушава да одвоји део Србије, Косово и Метохију, и прогласи је независном државом. У међународном праву то се зове анексија, али противна свим нормама међународног права.

А амерички председник Џорџ Буш је 2001. године,  Указом број 13.219, УЧК прогласио терористичком организацијом и ставио на ”црну листу” због пружања помоћи терористима и терористичким организацијама.

Актуелни председник Обама сада сарађује са оснивачем терористичке УЧК Хашимом Тачијем и другим терористима који су произведени, без икакве школе, у политичаре и доведени на власт.

Силом отимање Косова и Метохије од Србије је, и у данашњем наводно демократском свету, фашистичка анексија НАТО-а, пре свега анексија Американаца на туђој европској и српској земљи.

Изјава која се могла чути на самиту ЕУ-САД у Бриселу – “Косово је напустило Србију пошто је организован референдум који није био ван оквира међународног права, већ уз пажљиву сарадњу са Уједињеним нацијама и косовским суседима.” – је апсолутно лаж председника Америке Барака Обаме.

Истина је да је једнострана независност Косова и Метохије проглашена 17. фебруара 2008. године на седници тзв. Скупштине Косова којој није претходило никакво референдумско изјашњавање грађана Косова и Метохије – ни на делу а камоли на целој територији КиМ.

Дакле, референдум на тему независности није био спроведен на територији Косова и Метохије!

Истине ради, ни УН, ОЕБС, ЕУ нити било која друга међународна организација није учествовала у проглашењу илегалне независности – било саветом, било потврдом.

Аутор је фоторепортер листа “Јединство” из Косовске Митровице и дописник Фонда Слободан Јовановић

(Фонд Слободан Јовановић, 31. 3. 2014)Categories: Преносимо

Оставите коментар