САД прогласиле ванредно здравствено стање због мајмунских богиња

Број заражених мајмунским богињама у САД износи 6.600, по подацима од среде, а готово сви су хомосексуалци

САД су прогласиле ширење мајмунских богиња у земљи ванредном здравственом ситуацијом због мајмунских богиња, рекао је у четвртак министар здравства и социјалних услуга Ксавиер Бекера, а то ће омогућити ефикаснију борбу против те болести с више новца и инструмената.

СЗО је такође прошлог месеца прогласила мајмунске богиње „глобалном јавно-здравственом кризом“, што је највиши степен узбуне.

Тиме жели да се подстакне координирани међународни одговор и издвајање новца за сарадњу у подели вакцина и лекова.

Славица Аранђеловић: Сценарио који следи од септембра 2022.

Број заражених мајмунским богињама у САДу износи 6.600, по подацима од среде, а готово сви су хомосексуалци.

Први пут идентификована 1958. године, болест има благе симптоме укључујући температуру, болове и гнојне лезије на кожи. Људи се обично опораве у року од две до четири недеље.

Опрема: Стање ствари

(Хина, Фонет/НСПМ, 4. 8. 2022)Categories: Вести над вестима

Tags: , ,

1 reply

  1. „Први пут идентификована 1958. године, болест има благе симптоме укључујући температуру, болове и гнојне лезије на кожи. Људи се обично опораве у року од две до четири недеље.“

    Ово је „прави“ разлог за проглашење светске пендемије мајмунских богиња и увођење вакцина за лечење ове ужасно „смртоносне“ болести од које се оболели опораве за 2 до 4 недеље. Хм?!

    Ето, још да се организатори „EuroSmrada 2022“ у БГ сете да нема умирања од ове „смртоносне“ болести, да се она лечи за 2 до 4 недеље и да се шири само међу „позадинцима“, па да нам објасне да због тога нема газлога за отказивање ове манифестације срама, смрада, блуда и трулежи којом заудара тај врли Запад, који нам намеће своје „вредности“, вештачки изазване болести, вакцине…

Оставите коментар