Мило Ђукановић: Успјели смо да одбијемо напад великосрпског национализма

Председник Црне Горе додао да је “извјесно да ће ова Влада 4. фебруара постати прошлост”

Мило Ђукановић (Фото: АП фото/Ристо Божовић)

Предсједник ДПС-a Мило Ђукановић је у свом обраћању на сједници подгоричког одбора ове опозиционе странке, истакао да је “потребно довршити процес реформе ДПС-а како би се успјешно суочили са изазовима које партију чекају у наредном периоду” и како би “показали да су разумјели поруку коју су им бирачи послали на изборима 30. августа”.

Ђукановић је и додао да „од успјешности посла који је потребно обавити у нашој кући, зависити и брзина којом ће се ДПС враћати у позицију друштвено-политичке релевантности у каквој смо били до 30. августа 2020. године“.

Политика ДПС-а је, како каже, „прије свега политика континуираних реформи, те морамо показати како смо разумјели поруку бирача са избора како бисмо наставили да ширимо и учвршћујемо повјерење са грађанима, а то се ради једино директним и непосредним контактом са бирачима“.

Црна Гора: Скупштина изгласала неповерење Влади Здравка Кривокапића

Ђукановић је додао да је “извјесно да ће ова Влада 4. фебруара постати прошлост”.

„Можемо бити поносни на допринос који је у претходних 18 мјесеци ДПС дао на пољу демократског развоја друштва, те да смо успјели да одбијемо напад великосрпског национализма и све вријеме, и из опозиције, на адекватан начин водимо рачуна о државним интересима“, закључио је Ђукановић.

Опрема: Стање ствари

(Восток, 28. 1. 2022)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

Оставите коментар