ВУЧИЋ ПОКАЈНИЧКИ: Извињавам се Рокфелерима, помешао сам их са Ротшилдима!

После ове дивне исповести председника Вучића широм Српског Света дошло је до спонтаног весеља и празничне пуцњаве! До закључења овог броја С*ања ствари ипак нисмо добили реакцију Ротшилда

Извор: N1/Снимак екрана

Београд, 2. 1. 2021. (С*ање ствари) – Председник Србије Александар Вучић најљубазније се извинио Рокфелеровима због неопрезне изјаве да „неће Србију водити Рокфелер“ и додао да је трагична забуна настала тако што „сам их помешао са Ротшилдима“.

Председник се јавно исповедио како је до покајања и клечања пред Рокфелеровима дошло:

„Иако су ме директно Сорос и остали Рокфелери довели на власт, нисам увиђао дубину промашаја ове изјаве (mea culpa, mea maxima culpa) док ми се у сну није јавио мој крсни светац Свети Никола и рекао: ’Александре, све ти могу опростити – али да бациш љагу на Рокфелере не могу!‘ Будим се у зноју (наставља даље Председник Србије и Српског Света) и без могућности да дишем, то је она такозвана вештица на прсима, и прво што ми би ујутро на уму јесте да се покајем, поклоним и замолим Рокфелере за опроштај!“

Свети Николај Мирликијски, крсна слава Вучића (Фото: Инстаграм)

После ове дивне исповести председника Вучића широм Српског Света дошло је до спонтаног весеља и празничне пуцњаве! До закључења овог броја нисмо добили реакцију Ротшилда, али – имајући у виду њихову човекољубивост – не видимо да би Председнику ово покајање ишта могло да смета, нити да буде приморан да прекине братске односе са Алексом Соросом.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

4 replies

 1. “Let me issue and control a nation’s money and I care not who writes the laws” – “Дозволите ми да издајем и контролишем новац једне нације и ја више не бринем ко пише законе”
  – Mayer Amschel Rothschild

  (Види: G. Edward Griffin, The Creature from Jekyll Island – A Second Look at the Federal Reserve, Westlake Village, CA. 2003, p. 218; Xaviant Haze, The Supressed History of American Banking – How Big Banks Fought Jackson, Killed Lincoln & Caused the Civil War, Rochester, Vermont, USA, 2016…).
  .

  10
 2. https://twitter.com/VictoryDay_Hope/status/1471109593564684290

  Postovano Urednistvo , iz pouzdanih izvora znam da se Rothschild nalazi na Rothschild Island.Kao sto mapa pokazuje Rotchild Island<Delta Island. Omicorn Island CORONAtion Island sve je tu u blizini.Nema razloga da se ne pronadje.

 3. @ Saffron

  Не улазећи и не спорећи тачност Вашег коментара, само да напоменем да је ово наша шаљива, да не кажем – лажна (сатирична) вест, ВЕСТ КАО ДА ЈЕ ПРАВА 🙂

  Срдачно,
  Александар Лазић

 4. Znam da je sala,istoi sa moje strane

Оставите коментар