Никола Маловић: Црногорски к-19 устаник

Баранин Владимир Никић минулих 16 година био је поморац на крузерима, али је због одбијања да се вакцинише изгубио посао. Сматрају га за вођу к-19 протеста у Црној Гори

Владимир Никић (Извор: Фејсбук)

Многи људи у Црној Гори сматрају га за вођу к-19 протеста и предлажу му оснивање политичке партије. Минулих 16 година био је поморац на крузерима, али је због одбијања да се вакцинише изгубио посао. Баранин Владимир Никић (1978) је, уз Небојшу Гајевића, касније и Станка Иванишевића, започео протесте против ковид диктатуре у Црној Гори. Речени трио већ 20 седмица заредом уредно пријављује и организује протесте на главном подгоричком тргу гдје, сваке недјеље у 18.00, у све већем броју долазе да би изразили нарасло незадовољство људи из Никшића, Цетиња, Будве, Котора, Тивта, Берана, Херцег Новог, Пљеваља, Бијелог Поља, Бара, Улциња, Колашина, Мојковца…

Ко сте заправо ви, организатори?

Ми смо обични људи који се не сматрамо вођама, нити имамо политичких амбиција. Ми не прихватамо Нову нормалност и одбацујемо програм дигиталних ковид потврда. Желимо да живимо у слободном друштву без дискриминације и сегрегације.

Када сте установили да је уобичајену устаничку позицију испред компјутера нужно замијенити за физичко присуство на улици?

Онда када смо, повезујући два и два, установили да долази вријеме када за путовања, трговину, школовање, бављење спортом, за посао, неће бити довољни само ПЦР или брзи антигенски тестови.

Одбијамо да видимо будућност пуну бесконачног вакцинисања.

Владимир Никић, профилна ФБ фотографија

Све што се о тзв. вакцини може да сазна од непоткупивих имена из струке јесте да се ради о генском третману са синтетичким патогеном, створеном зарад Нове нормалности у служби Великог ресета у коме је човјек предвиђен да траје неко вријеме, а онда да ослободи животни простор тако што ће умријети или уопште неће дати потомства.

Често у својим објавама користите синтагму „црни мантили“? Ко су они?

То су они љекари који су одбацили нормативну етику у медицини, којима смо у почетку аплаудирали са балкона, а који су се у међувремену одрекли заклетве и ставили у службу глобалистичког пројекта депопулације, у отвореном рату против Бога и човјечанства.

Само нас мали и храбри број бијелих мантила учи да су Индија, Јапан и Аргентина доказали ономе што зовемо короном, тако што су користили и даље користе јефтини лијек ивермектин.

Црни мантили подржавају убризгавање медицинског уређаја, да би индуковали болест. Није им циљ да изазову имунолошко-преносни одговор, већ да створе редове испред апотека и попуне болничка одјељења и гробља.

Једанаестог новембра поднијели сте колективну кривичну пријаву против једног посланика, и то до прошлогодишње смјене власти – опозиционог?

Да, наш тим, којег заступа адвокат Миомир Јоксимовић, поднио је колективну кривичну пријаву са 65 потписа Врховном државном тужилаштву против Бранка Радуловића, посланика Покрета за промјене, због његове срамне изјаве за ТВ Вијести, када је јавно позвао на сегрегацију 50% црногорских држављана, тиме што се заложио за изопштење из друштва цјелокупне невакцинисане популације.

Шта је са другим именима која тиме што чине ван скупштинских ТВ преноса доказују да је Црна Гора по уређењу de facto колонијална демократија?

Сви посланици у Народној скупштини Црне Горе сматрају да је вакцинација експерименталном генском терапијом неопходна. Такав консензус, гле, имају још само када су у питању посланичке плате, јер се у том соју, у тој касти, по тим политичким сектама, све своди на капитализацију функције додијељене послушношћу страном фактору.

Нико се од вајних посланика не оглашава да подржи народ који пролази кроз 20 мјесеци тортуре, напротив.

Официјелни летак к-19 протеста: Сваке недјеље, Трг независности, Подгорица, 18.00 ч (Фото: Н. М.)

Редом дају свесрдну подршку ковид сатанократији. Влада је била увела, па укинула, па наново планира да уведе ковид пасоше за комплетну јавну управу, јавни превоз, угоститељство, спорт, културу, свадбе, прославе. Да ли то презадужена Црна Гора мора од себе такође да направи логор?

Како реагујете на феномен по коме премијеру Кривокапићу волшебно расте број антитијела, па због тога за сада одбија да се вакцинише?

Премијер Кривокапић каже да је феномен, јер њему расту антитијела, па нема потребе да се вакцинише. Док он даје такве изјаве, модерни гестаповци које је поставио у ресор здравства су забрњичили дјецу, а недавно је и Институт за лијекове и медицинска средства Црне Горе одобрио Фајзерову вакцину за старије од 12 година. Дакле, почело је оно што нема намјеру да се заустави, у трци према дну. Чувајући прије свега дјецу – од доказаних миокардитиса, перикардитиса, неуролошких поремећаја и од могуће трајне стерилности – ми поручујемо да антиваксери нисмо, него антифашисти.

На страну што папа као клин у екуменској чорби позива све римокатолике да се „имунизују“ упркос чињеници да је у Европи, у САД и у Аустралији, дакле међу бијелим становништвом највише обољелих од свих међу „имунизованима“, како тумачите чињеницу да се и Митрополит црногорско-приморски Јоаникије – имунизовао?

Тешко је одговорити на ово питање јер нам је црква једина кичма. За разлику од, како рекосте, екуменског клина у свакој чорби, митрополит никог није позивао да слиједи његов примјер.

Уколико пак црква поклекне и узме да организује ковид редарства за улаз у цркве… то ће значити, ма не дај боже, да је и СПЦ одабрала страну по Агенди, не више само по канону.

Митрополит Јоаникије: Морамо држати отворена врата Острога, епидемија страха гора од вируса

Од краја љета пратимо нарочито драматичне сцене, почев од устаника из Аустралије, Француске, Њемачке, Аустрије, Холандије… кад и слике које, гле чуда, долазе из до сада историјски углавном Империји лојалних географија, Словеније и Хрватске?

Европа сада личи на Њемачку из 30-их и 40-их година прошлог вијека. Хитлеров дух се повампирио и обузео глобалне еугеничаре, политичаре, њихове владаоце, који скупа спроводе Агенду 2030, по обичан народ нимало пријатан сценарио: ви многи треба да имунизовани умрете, а ми изабрани и невакцинсани ћемо да преживимо.

Глобалну ковид диктатуру воде еугеничари, деструктивци и психопате и већ двије године одржавају лажну ванредну ситуацију, те су уз помоћ корумпираних политичара и црних мантила дестабилизовали цијелу планету. Због „вируса“ чија је стопа преживљавања 99.7%.

Шта ако национално спојене Србија и Црна Гора прибјегну на крају copy-paste мјерама Свјетске здравствене организације, па уведу локдаун и за невакцинисане и за невакцинсане, као у Аустрији или Аустралији?

Не бих се изненадио да и Србија и Црна Гора уведу локдаун и за вакцинсане, а не само за невакцинисане, јер се к-19 агенда одвија по јединственој матрици. Устали смо да се то не догоди.

Израел већ вакцинише дјецу узраста 5-11 година. Многе земље најављују да ће слиједити израелски примјер. „Није ваљда да су сви луди а да смо само ми паметни?“ Гдје видите излаз?

Излаз је, као и толико пута током историје, у борби. У непристајању. У цртању и доказивању да постоје мале завјере – попут убиства Ђинђића, да постоје велике завјере – којом приликом је убијен Кенеди, али да постоје и завјере планетарних размјера, попут приче из 100.001 ноћи: злокобне сторије о корони.

Да ли ми, мали људи, можемо раскринкати завјеру глобалних размјера? Вјероватно не. Али тиме наша обавеза да покушамо није ни мало мања.

Опрема: Стање ствари

(Печат, 3. 12. 2021)Categories: Посрбљено

Tags: , , , ,

Оставите коментар