ВУЧИЋ ЈУНАЧКИ: Примићу трећу дозу, и то вакцину фирме Плацебо!!!

Лекарска корпорација Шеклер унд Кон осоколила Председника да миксује вакцине, те да за трећу дозу изабере фирму Плацебо, мудрује С*ање ствари

Извор: Mondo/Goran Sivački/Guliver/Getty Images Plus/Istock/Moussa81

Београд, 29. 10. 2021. (С*ање ствари) – Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је број заражених од короне у Београду у стрмоглавом паду. „Већ пето јутро заредом падају бројеви заражених, посебно у Београду. Ковид пропуснице дају феноменалне резултате, а биће још боље кад уведемо ковид аусвајсе 24 сата дневно, и то до 2025. године, када је познати филантроп Бил Гејтс означио да ће ова пандемија престати.“

На питање када ће се вакцинисати трећом дозом, Вучић је рекао да ће то бити сутра или у неку среду.

„Консултовао сам се са угледном лекарском корпорацијом Шеклер унд Кон око тога шта да узмем са нашега шведскога астала вакцина за трећу дозу. Прво ме је проф. др Шеклер уверио да су вакцине безбедне и слободне за све комбинације – то јамчи како он лично тако и многобројна живина која се никад није бунила што се вакцине миксују.“

Осокољен мишљењем угледног ветеринара, председник Србије је одлучио да трећа-срећа вакцина не буде кинеска, да не би испало да фаворизује било ког произвођача, земљу, контигент или континент. Зато се Врховни командант обратио резервном потпуковнику др Кону за савет, који је војнички и као из топа препоручио председнику да је најсигурније да заврне рукав и прими исту вакцину као и сâм др Кон – ону фирме Плацебо!

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , , ,

7 replies

 1. Par puta sam pocinjao komentar o totalitaizmu, glede teksta Ivana T Lukica koji je pisan sa psihologisticke pozicije, nastojeci da pokazem prostorne i vremenske uslove totalitarizma, ali uvek ispadne slicno onome sto sam milion puta pisao o identitetu.

  Totalitarizam ima svoju vremensku dimenziju kojom dominira SADA. Orvel kaze da onaj ko vlada sadasnjoscu – vlada prosloscu, a ko vlada procloscu – vlada buducnoscu.To je knjizevnost.Sa filozofske tacke gledista dominacija SADA je uslov njegovog ovladavanja i orvelovskog zakljucka.Da ne bi dalje komplikovao, sustina totalitarnosti je svodjenje sve na perspektivu SADA. Buducnost je samo OD-SADASNJOST isto kao sto je to i proslost, ona nije DO-SADASNJOST, vec isto OD-SADSNJOST (ovo se cak uklapa u Lukicev tekst, jer anksiozna soba NE-VIDI-BUDUCNOST, za nju je ona ogranicena DO-SADASNJOSCU koja je reinterpretirana iz SADA, kao OD-SADASNJOST). Dakle to OD-SADASNJENJE vremena treba da prikrije i buducno i proslost.

  Ovo je bitno jer ustav sabira (ustava) u sebi perspektive i proslosti i buducnost, on u sebe uracunava i mrtve i jos nerodjene.Svodjenje sve na perspektivu SADA otvara mogucnost totalitarizacije mnogobrojnih pojedinacnih perspektiva u jednu perspektivu, perspektivu vodje.Zapravo, to je uslov pojave vodje, vodja vidi dalje, iako ne vidi, samo zato sto su svi zatvoreni u sadasnju perspektivu.To je tajna vodjine “vidovitosti”.Tako u slucaju napada na slobodu sa kovid pasosima, oni koji ga (napad) brane, sve svode na perspektivu SADA, bez buducnosti, bez promisljanja sta ce biti u buducnosti sa slobodom, pod nekim tezim okolnostima.Drugi slucaj je KiM i svodjenje njegovog problema na SADA koje ima za cilj da iz ovog problema iskljuci obaveze prema proslosti i mogucnosti koje donosi buducnost.

  Celu Srbiju odlikuje ovo svodjenje vremena na SADA, bez ikakvog STRAHA (a ne anksiozne strepnje) od BUDUCNOSTI (da ne govorimo o strahu prema proslosti, prema precima), od neke kazne u buducnosti.Dovoljno je videti nesretnog Seklera, Kona, izgubljene u sadasnjoj poznatosti, koju dele sa vodjom, bez ikakve perspektive buducnosti i odgovornosti za svoje reci!

  15
 2. @Kad budem mrtav i beo
  САДА сте мртви и бели, али сте, како у прошлости, тако и у будућности, никад живљи и колоритнији…🙂 Пунота ОД – САДАШЊОСТИ ! Врхунски коментар, Хомјаков плус Шестов…

  12
 3. Одличан штос, ваља то представити и визуелно:
  Scheckler u. Kohn, GmbH
  или
  Schekler u. Kohn. GmbH.
  Јест да је д.о.о. у мојој обради, али изгледа сасвим уверљиво…

  15
 4. @Zoran Nikolic (Valjevo)

  Vidim da ste se oporavili od terevenke na tekstu o Dzosaji Rojsu, kada se vise nije znalo ko kome daje kompliment, cija je koja pisma, ruka, noga :)))))

  7
  1
 5. @Kad budem mrtav i beo
  Видим да сте нашли ону двојицу са минусом…

 6. Факат!

  (**истину!)

Оставите коментар