Вишеслав Хаџи-Тановић: Ово је прва вакцина која мења генску структуру човека, не знамо какве ће бити последице

Ми не знамо какве ће бити последице по човека након ових вакцина јер први пут сада имамо генетски модификовану вакцину и зато ја ту вакцину не бих препоручио, рекао познати кардиолог

Вишеслав Хаџи-Тановић (Извор: Нулта тачка)

Гостујући у јутарњем програму ТВ Прва, кардиолог Вишеслав Хаџи-Тановић је, на питање водитеља да прокоментарише значај вакцинације између осталог рекао:

„Ова вакцина је прва која у себи има генску шифру, која може да мења генску структуру човека, то је оно због чега смо ми као стручњаци упозорили, сачекајмо да видимо шта се ту дешава.

Ми не знамо какве ће бити последице по човека након ових вакцина јер се ово ради први пут, први пут сада имамо генетски модификовану вакцину, какве ће бити последице генске по данашњег човека, по његову могућност да ствара потомство то ћемо видети и зато ја ту вакцину не бих препоручио.“

На питање водитеља: „Како бисмо се спасли од короне да нема вакцине?“ Хаџи-Тановић је одговорио:

„Знате ли колика је смртност од короне? 0,14 посто. А знате ли колика је смртност од срчаног инфаркта? 65 посто. Знате ли колика је смртност од малигних болести, од рака? 30 посто. Значи, 99 посто су све друге болести. Па зашто бисмо толико били у страху од вируса, на пример сада? Како знате да ли  је ово обичан грип или корона? Тестови су непоуздани. Ниједан тест не говори који је вирус. Говори да је неки вирус, и то ми знамо… Лекари то могу да дефинишу и без тестова. ПЦР или други тестови не кажу да ли је у питању корона или неки други вирус.

Што се тиче вакцина: пре десет година, када је био у питању свињски грип, када је Светска здравствена организација месец дана пре тога објавила да ће бити епидемија и смањила квоту за проглашавање епидемије – шта се десило? Нико се ни закашљао није. Немачка је платила 80 милиона евра за вакцине, Србија два милиона за вакцине које ни дан данас нису потрошене, не знају шта да раде с њима.

Мој је савет: сачекајте. Сачекајте да видимо код тих који су изумели вакцине како то изгледа.

Друго: онај ко је хтео ту вакцину, што да не – његово лично право.

Ако имаш последице после вакцинације – ја то нисам знао – они су скинули да фармацеутска фирма плати, ако се неко разболи или умре због тога, да плати одштету. Значи, сад у свету ниједна фармацеутска фирма не плаћа одштету ако је теби лоше. А зашто не?“

Наслов и приређивање: Стање ствари

(Нулта тачка, 19. 9. 2021)Categories: Преносимо

Tags: , , ,

9 replies

 1. ***** ***** **** ***** **** ***** **** **** **** **** **** Ко је овај човек ?! Зашто је испрепадао вучићевог “ твинија “ ? Два презимена, од тога једно румунско ?! Умољавам уредништво да не емитује ове издајнике и антивакцинере, зраче незнањем и полуинформицајама, лажу и руше стабилност и економију ! И још, што је најгоре, опасни су по здравље ! Еееј, лекар, а опасан по здравље ! То је као мис света, а опасна за мир у том истом свету…

  21
  44
 2. Da li je moguće da je ova redakcija do te mere izgubila kompas da objavljuje lupetanja na nivou „Trećšg oka“? Mogu da shvatim da neko ne veruje u postojanje kovida, aviona ili četkica za zube, ali ne i da se spusti na OVAJ nivo. Negde mora da postoji prag.

  8
  92
 3. Немам ни среће, али ни умења, очигледно, да напишем ботовско – ваксерски – билгејтовски коментар. Све сам унео у сарказам, у иронију, прстохват цинизма чак, али не иде… Може бити да ботови и ваксери не знају шта је твини, али сам убеђен да мисле како је нутрициониста велико лекарско звање, баш као и лајфкоуч, и да самим постојањем и једног и другог, постоји и циониста као лекар специјалиста, баш како и deathcouch, тј. верују у постојање дркона као епидемиолошког месије…

  41
  5
 4. @Dejan Dimitrijevic
  Jel? A koji je Vas nivo msje? Ko ste Vi ako bi ste izvoleli da nam se predstavite, posto Vam je naucnik ovog kalibra ispod Vaseg nivoa.

  63
  5
 5. Znam nekoliko osoba srednjih godina, bez zdrastvenih I mentalnih problems, po primanju vakcine poceli da lape. U toku razgovora, ponavljaju istu pricu po nekoliko puta.Mozda ovo nema veze da gornjim clankom ali je zabrinjavajuce.

  48
  4
 6. @Zero Flyer
  Ne dozvolite da vam moja malenkost, i za ove krajeve karakteristična potreba za ad hominem raspravom, skrene pažnju sa teme. A tema je da jedan kardiolog (!) iznosi niz lako proverljivih neistina i lažnih podataka (proverite brojke sami), što će možda neke ljude koštati života! Pritom je reč o osobi koja je iz čiste iracionalnosti sebe dovela na prag isključenja iz Lekarske komore Srbije, još 2012. godine.
  Ukratko, mislim da redakcija treba da odmerenije pristupa selekciji objavljenih tekstova.

  7
  55
 7. Две ‘иљаде за господина Димитријевића и сендвич – заслужио је!

  52
  4
 8. Господин Хаџи – Тановић је господин! И лекар. Ваљан лекар ! Част таквог лекара УПИСАНА је на Хипократовој заклетви, а та заклетва уистину тако мало заједничког има са отужном, еснафско – малограђанско – опортуном комором која, са оне друге, тамне стране, луциферно, луминисенцно “ сија “ кроз зокија осиромашеног уранијума…

  46
  4
 9. Види Србине,има око Мораве народа који сличне недоумице решава реченицом:“мож’ да бидне,ал не мора да значи“…у Такову мисле да је много паметније погледати цене вакцина и ту потражити решења за дилеме него ли тражити по Генетици…Толико о томе.

Оставите коментар