Камала Харис: Да ли си сигуран да не желиш да кажеш још нешто, Џо?

Председник и потпредседник су разменили, кратак, тих разговор који се завршио тако што је Харис рекла „Флорида, да”, пренео је „Њујорк пост”

Џозеф Бајден (Фото: AP Photo/Andrew Harnik)

Да ли си сигуран да не желиш да кажеш још нешто, Џо, упитала је потпредседница САД Камала Харис председника Бајдена приликом конференције за новинаре, што је америчким новинарима деловало као да га подсећа да каже нешто о рушењу зграде на Флориди у четвртак.

Бајден је говорио о инфраструктурном пројекту и успут добијао разна питања од новинара на конференцији, а онда је желео да убрза причу рекавши да „мора да стигне што пре у хеликоптер”, када му је пришла Харис.

Председник и потпредседник су разменили, кратак, тих разговор који се завршио тако што је Харис рекла „Флорида, да”, пренео је „Њујорк пост”.

„Ох, да. Извињавам се. Хвала вам госпођо потпредседнице”, изјавио је Бајден и вратио се микрофону.

Џо Бајден и Камала Харис (Фото: АП)

Бајден је потом почео да прича о несрећи која је погодила област Мајамија, када се срушила зграда од 12 спратова.

Размере катастрофе још нису познате, а засад се зна да су четири особе погинуле, а 159 и даље се води као нестало.

„Радимо на томе. Спремни смо да искористимо сва расположива средства, почев од савезних извора, одмах, одмах. Штавише, тражили смо од Савезне агенције за хитне случајеве да иде на Флориду и уради све што је потребно, укључујући, ако треба, и остале зграде да се евакуишу такође, да се пронађе смештај за расељене и да сви имају кров над главом, храну, воду”, рекао је Бајден, преноси Танјуг.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 26. 6. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , ,

Оставите коментар