Млади пар из Србије претучен у Сплиту

У Сплиту се догодио још један напад, у коме су страдали Рус и Украјинац. Хулигани су у центру града напали кошаркаше, будући да су им засметали дресови руске репрезентације

Извор: Политика

СПЛИТ – У Сплиту је касно синоћ нападнут млади пар из Србије, пренели су данас хрватски медији. Локална полиција је саопштила да је добила дојаву о нарушавању јавног реда и мира на подручју плаже Овчице, где је неколико непознатих особа физички напало двоје држављана из Србије – 25-годишњег мушкарца и 26-годишњу жену, преноси портал Индекс.

Полиција је изашла на лице места где су пронашли обе жртве напада. Како наводи портал, младић је одбио лекарску помоћ. Полицајци су на њему видели маснице и огреботине, али он им се захвалио и рекао да му лекарска помоћ није потребна.

Криминалистичко истраживање је у току, као и потрага за починиоцима. На истој плажи, дан раније, 40 минута иза поноћи догодио се још један физички сукоб. Потукли су се 23-годишњи Француз и 23-годишњи хрватски држављанин.

У Сплиту се догодио још један напад, у коме су страдали Рус и Украјинац. Како пише Слободна Далмација, хулигани су у центру града, у Мармонтовој улици, напали кошаркаше, будући да су им засметали дресови руске репрезентације.

Полиција је открила и кривично пријавила малолетника, који је одраније познат полицији по насилништву, због кривичног дела изазивања нереда из мржње, за шта је предвиђена казна од шест месеци до пет година затвора, преноси Танјуг.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 12. 6. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

1 reply

  1. И ? Шта су очекивали кад су отишли тамо где живе највећи дивљаци у историји човечанства ?

Оставите коментар