СНС Раковица једногласно за смену Небојше Стефановића

Општински одбор СНС Раковица дубоко је разочаран и лошим радом Небојше Стефановића на месту председника Градског одбора СНС Београд

Извор: Политика

Општински одбор Српске напредне странке (СНС) Раковица саопштио је данас да је после одржаног састанка једногласно изгласао предлог за смену председника Градског одбора Небојше Стефановића и комплетног руководства Градског одбора СНС Београд.

Након што су сви раковички месни одбори одржали састанке на којима је консултовано целокупно чланство, једногласно је подржан став да је неопходна смена председника Градског одбора СНС Београд, наводи се у саопштењу.

Општински одбор дели, како се додаје, оцену чланства да председник Градског одбора СНС Београд Небојша Стефановић већ дуже време не обавља добро своју страначку функцију и да је услед бројних афера, а пре свега афере прислушкивања, угрожена безбедности председника Александра Вучића и чланова његове породице.

“Општински одбор СНС Раковица дубоко је разочаран и лошим радом Небојше Стефановића на месту председника Градског одбора СНС Београд. Стефановићу, између осталог, чланство замера запостављање рада на терену, изостављање разговора са чланством, лошу комуникацију са грађанима и неиспуњавање датих обећања“, додаје се у саопштењу.

Општински одбор СНС Раковица сматра да у нови изборни циклус Српска напредна странка у Београду мора да уђе са новим људима који ће бити много више посвећени раду на терену, комуникацији са чланством, али пре свега раду са грађанима.

“Људи који су се одродили од странке и од грађана више не могу водити нашу странку у нове победе“, наводе раковички напредњаци, преноси Танјуг.

Због свега наведеног, како додају, Општински одбор СНС Раковица покренуо је, у складу са Статутом странке, смену Небојше Стефановића са места председника Градског одбора СНС Београд као и целокупног руководства Градског одбора.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 14. 5. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

Оставите коментар