Александар Шапић: До краја месеца СПАС и СНС део заједничке организације

Шапић сигуран да ће у наредне две-три недеље доћи до неког договора са Српском напредном странком

Александар Шапић и Александар Вучић (Фото: Instagram/buducnostsrbijeav)

Председник Српског патриотског савеза (СПАС) Александар Шапић изјавио је да ће до краја маја странка коју води и Српска напредна странка (СНС) бити део заједничке политичке организације, наводећи да „никакви избори ни било које функције нису мотив“ зашто се уједињују.

Он је, у интервјуу за данашњу Политику, рекао да ће се у наредних неколико дана дефинисати када ће бити наставак разговора.

„Сигуран сам да ћемо у наредне две-три недеље доћи до неког договора и да ћемо већ крајем овог месеца бити део заједничке политичке организације“, навео је Шапић.

На питање да ли ће спајањем СНС и СПАС-а бити решено питање кандидата за напредњака за градоначелника Београда, Шапић је рекао „видећемо“, као и да „до избора за Скупштину града Београда има још 11 месеци“.

„Свакако да највише знања, искуства и резултата имам из локалне политике и свакако да је на данашњи дан то област у којој могу највише да допринесем. Како се избори буду приближавали, тако ће и све странке, у складу са ситуацијом и околностима, да припремају своје формације за различите функције које изискују избори испред нас. Потпуно сам сигуран да ћемо имати најбоље и најјаче кандидате за свако место“, казао је Шапић.

Опрема: Стање ствари

(Данас, 7. 5. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

Оставите коментар